mecz oglądałem, bramka fakt pokręciłem nie wiem czemu napisałem ze spalonego... przyznaje się mój błąd myślałem o czym innym wtedy widocznie fakt bramka po faulu an Valdezie.
co do tych 12 doliczonych minut to nigdzie się nie dziwie iż zostało tyle doliczonych, i tak nie napisałem:/ mecz został przerwany na 7 minut z hakiem no max 8 jak już mamy być dokładni..
Fakt nie wspomniałem o tym nie podyktowanym karnym ale pisałem to na szybkości do tego tez sie przyznaje, jednakże czerwona kartka moim zdaniem (i nie tylko marca i as też tak napisały) niesłuszna przez co Espanyol bronił się w 10 o czym akurat ty nie wspominasz.. no i o podytkowaniu karnego z kapelusza też milczysz.
co do zarzutów o małe litery to jak pisze Barcelona to pisze dużą a jak barca mała tak samo np Fiorentina i viola zmienię to jeżeli przeszkadza.
a i jeszcze apropos gry Barcelony nie jestem ich fanem jak wiadomo i nie oglądam każdego meczu (oglądam przeważnie przed LM) wiec jest przyzwyczajony do Barcy jeszcze z przed roku półtorej? gdy grali najładniejszą piłkę i w moim mniemaniu obecna gra wypada nie zbyt korzystnie.
Dobra na temat Barcelony już kończę swoje wypowiedzi i najlepiej nie ciągnijmy juz tego tematu żeby nie zaśmiecać tematu z typami.