Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Mentor » 30 wrz 2008, 12:09

czeher pisze:tak czy owak gra na Barcelone jest dosc ryzykowna i naiwna
Nie wiem czy naiwna to dobre słowo, ale zgadzam się, że pewniak to na pewno nie jest. Sam osobiście zagrałem to tylko na rezerwowym kuponie a nie na głównym. Przede wszystkim mamy za sobą ciężkie derby a przed nami (w sobotę) bardzo ważny i bardzo trudny mecz z Atletico. W Lidze Mistrzów mamy bardzo łatwą grupę tak więc awans nam nie ucieknie a więc jutro powinno zagrać kilku zmienników. Nie zdziwię się jak odpocznie sobie Messi, Iniesta i może jeszcze kilku innych grajków chociaż z drugiej strony nie znam jeszcze Pepa. Nie wiem jak on podchodzi do tego.
gieksa pisze:Valdezie
To ten z Borussii Dortmund?
gieksa pisze:Fakt nie wspomniałem o tym nie podyktowanym karnym ale pisałem to na szybkości do tego tez sie przyznaje, jednakże czerwona kartka moim zdaniem (i nie tylko marca i as też tak napisały) niesłuszna przez co Espanyol bronił się w 10 o czym akurat ty nie wspominasz.. no i o podytkowaniu karnego z kapelusza też milczysz.
Po pierwsze czerwo dla Espanyolu dyskusyjne, ale chyba nie do końca z dupy z tego co zdążyłem wyczytać. Koleś miał już na koncie żółtą kartkę, wyskoczył do górnej piłki i machał w powietrzu rękami trafiając rywala w twarz. Takie zagrania są niedozwolone. Pewne jest, że sfaulował Busquetsa i za takie przewinienia nie rzadko padają kartki chociaż również uważam, że pospieszył się z tym czerwem. Inna sprawa, że gra w osłabieniu niczego nie zmieniła. Autobus w bramce da się ustawić także mając do dyspozycji 10 piłkarzy.

Tak czy inaczej jeżeli chcesz się licytować to policz sobie kto strzelił w tym meczu prawidłowego gola. Podpowiedź: nie był to Espanyol. Barcelona powinna mieć karnego? Powinna. Sędzia był tragiczny, ale mylił się w obie strony a Ty pieprzysz jak potłuczony, że gwizdał pod Barcelonę. Ostatecznie na szczęście wygrała drużyna zdecydowanie lepsza.
gieksa pisze:co do zarzutów o małe litery to jak pisze Barcelona to pisze dużą a jak barca mała tak samo np Fiorentina i viola zmienię to jeżeli przeszkadza.
:o
Zmień. Przeszkadza.

Wróć do „Bukmacherka”