Re: LM: Grupa G (Arsenal, Porto, Fener, Dynamo)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: LM: Grupa G (Arsenal, Porto, Fener, Dynamo)

Post autor: Yukasz » 30 wrz 2008, 22:48

Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś narzekał na to że klub któremu kibicuje za wysoko wygrywa :rotfl: (no chyba że Pubuś kibicuje MU to trochę zmienia postac rzeczy :P )

Bardzo ważna dla losów meczu była sytuacja z I poł. kiedy to Porto nie wykorzystało dogodnej sytuacji... choć pewnie i tak byście wygrali. Ale byłoby trudniej :P Po tym pierwsza bramka, druga i zaczęła się zabawa. Porto zagubione jak dzieci we mgle, w niektórych sytuacjach po ich zachowaniu można się było zdziwić że nie grają w I polskiej lidze :roll: Ale w rewanżu zapewne będzie to już inny mecz :P Nawet przy wysokim prowadzeniu łatwość w dochodzeniu do strzeleckich sytuacji godna podziwu (dzisiejsza Roma najpóźniej po I poł udałaby się na piwo :wink: ). Mecz mógł się zakończyć wynikiem nawet 8:0. Żałowałem że cały czas wszyscy nie grali na Adebayora. Ale i tak niezłe są dwie bramki i jedna asysta. A podniecam się tak bo to mój kapitan w CLFF na dzisiejszą kolejkę :smile2: 26 pkt :smile2: Bezcenne :smile2: Przynajmniej do kapitanów mam nosa :pinokio:

Wenger jaki luzak, śmiał się z Bendtnera :lol:

Wróć do „Puchary Europejskie”