Re: LM Grupa H (Real, Juventus, Zenit, BATE)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: LM Grupa H (Real, Juventus, Zenit, BATE)

Post autor: Yukasz » 01 paź 2008, 0:07

Nie przesadzałbym aż tak z tym Zenitem i jego wielkością. Real wygrywał to się cofnął, Rosjanie przegrywali to nie mieli nic do stracenia i szturmowali bramkę Casillasa. Ale Real też miał szanse i dużo wcześniej mógł rozstrzygnąć losy meczu. Zenit tak naprawdę najgroźniejszy był w ostatnich 20 kilku min i aż cud że nic nie wpadało co rozpalało mnie aż do czerwoności :P Dla mnie remis byłby najsprawiedliwszy. Zenit póki co nie odstaje od rywali... z tym że ma całe ZERO punktów. Jak nie będzie sukcesów, jak nie będzie LM to za rok kilku odejdzie i wielkie nic zostanie po dzisiejszym Zenicie. Zaś Realowi tylko katastrofa mogłaby odebrać awans a nawet pierwsze miejsce. Wynik w Białorusi jeszcze daje szanse z Rosjanom pod warunkiem że dwa razy ograją BATE :think:
Jeszcze jedno. Zenit momentami strasznie się gubił a jego piłkarze podawali jak juniorzy. Pewnie górę wzięła tu też liga w której grają i to że dopiero wchodzą na europejskie salony.
maestro pisze:Aż nie chce mi się pisać o meczu Bate - Juve :?
Pewnie skusiłeś się na transmisję z Onetu :rotfl: Znam ten ból. Roma wygrała chyba tylko jeden mecz podczas mojej kilku meczowej przygody z tym wynalazkiem :lol:
maestro pisze:Z piłkarzy defensywnych wyróżniał się jedynie Sissoko, który imo cichy bohater Juve

Bo to zajebisty transfer był. Od początku tak twierdziłem :]

Wróć do „Puchary Europejskie”