Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Pewniak dnia

Post autor: gieksa » 02 paź 2008, 10:57

gieksa #1#

Wisla K. - Tottenham (1:2) - 1 2.50

Do moich analiz niestety ale wiele osób ma pretensje ale cóż.. regulamin tak każe:D no więc zaczynamy.
Wciąż się mówi że Wisła ma pecha, zły dzień itp, poniekąd jest to prawdą,po wylosowaniu Kogutów nie byłem najszczęśliwszą osobą ale cóż.. czas pokazał że przeciwnik nie taki straszny. No to zaczynamy od Kogutów, trener Ramos stracił w ostatniej chwili swój napad z poprzedniego sezonu( mowa oczywiście o Berbatovie i Keanie) nowi piłkarze sprowadzeni na ich miejsce jak narazie zawodzą co więcej do UEFA nie zostało zgłoszonych kilku z nich (chociaż nie wiem czy jest to osłabienie czy nie patrząc na ich ostatnia grę ) Tottenham znajduje się obecnie w ogromnym kryzysie przegrywają mecz za meczem do tego dochodzą wspomniane wcześniej absencje nowo sprowadzonych graczy, i tutaj właśnie upatruje szanse Wiślaków, w meczu z Arką pokazali że potrafią grać ambitnie do końca, ale nie tylko, tu przychodzi mi na myśl mecz z Barcą, pokazali że potrafią walczyć nie mając już szans na awans, Dodatkowo Wisła jak wiadomo u siebie jest bardzo mocna (pomijając wpadkę z Lechitami). Jest wielka szansa na awans i piłkarze Wisły zdają sobie z tego zapewne sprawę co prawda trener Ramos zapowiada że przyjechali do Krakowa po zwycięstwo jednakże z taką formą swoich podopiecznych nie będzie to łatwe, jedyną bronią Kogutów będą stał fragmenty gdyż przewyższają naszych graczy wzrostem i jak wiadomo angielskie drużyny świetnie wykonują stałe fragmenty, jednakże sądzę że na to zwrócił uwagę trener Skorża. Ostatnim argumentem za Wisła jest fakt iż w końcu mamy 2 napastników gdyż do tej pory Rafał był raczej podającym piłki do Brożka jednak teraz się to zmieniło Brożek strzela, Boguski strzela:D czego chcieć więcej (no dobra chcieć kogoś za Łobodzińskiego :( ).

Wróć do „Bukmacherka”