Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post autor: MENDEZ » 02 paź 2008, 12:46

Bienias pisze:Co do cen to fakt drogie sa ale jak na kibicow to chyba niezbyt
Sorry, ale po ile były u Was karnety na rundę jesienną :?: Pytam bo chce porównać z Lechem (230\270 i coś ok 320 na IV -piknikową 8) )

Co do samego protesu, wydaje mi się dość mało przyszłościowy, bo jak już Wilmore napisał - co dalej :?: ITI odejdzie a klub znów popadnie w ogromne długi. Fakt nie znam zabardzo podstaw tego konfliku (ITI - SKLW) oprócz tych cen. Coś też obiło mi się, ze ITI zniszczyła atmosferę na trybunach... ale to chyba SKLW jest temu bardziej winna, jak nie głównie :!: I jak czytałem różnie fora Legii to pełno w nich żalu do SKLW - ITI również, ale nie zmienia to faktu, że te całe SKLW to nic dobrego. A cierpią kibice a takze kibice Rezusa (pikniki), którzy nie chodzą na Legię w dawnych ilościach, nie ma tych opraw itd. Także śmiesznie to wygląda jak Legia strzeli u siebie bramkę... brawo, brawo przez 10s. po czym "ciiiiszaaaa protest" i nic nie można zaśpiewać... taka atmosfera jest strasznie melancholijna a ja czułbym się na takim meczu jak bym poszedł na karę i jeszcze stracil kase za karnet. Pozdro

Wróć do „Polska”