Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
rbortniczuk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: rbortniczuk » 02 paź 2008, 18:30

Wilmore pisze: rbortniczuk napisał(a):Były sytuacje, można było to wygrać, jak co roku szczęście było po stronie rywala.

KUWA, nigdy nie zrozumiem, jak można tak co roku pisać.
Człowieku czy Ty nie rozumiesz? Każdy ma prawo do swojej opinii natomiast nikt nie ma prawa do krytyki tejże opinii, PONIEWAŻ JEST ONA SUBIEKTYWNA !
Dla mnie jedna z niewielu groznych sytuacji gości, która kończy się naszym samobójem a strzały Wisły po których piłka powinna być w siatce a nie była to własnie szczęście gości.

Wiele było takich meczow, które powinny kończyć się innym rezultatem niż się skończyły, gdyż jednej z drużyn przyświecało niesamowite wręcz szczęście. -> dla Ciebie przyczyną może być niskie ciśnienia, prezydentura Kaczyńskiego, za duża ilość bąbelków w Coli. Twoja sprawa.
Wilmore pisze:
Co tu dużo gadać - beznadziejny Tottenham rozjechał Wisłę tylko dlatego, że tym drugim było strasznie ciężko grać pod presją - w Londynie mogli zrobić wszystko, przegrać 0:4 i wygrać, a i tak byłoby to niewielkie zaskoczenie. Tymczasem w Krakowie już musieli byli wygrać i jest efekt - mokre spodnie jeszcze przed meczem.
To nie jest przypadek, że jedyną naprawdę dobrze grającą drużyną jest ekipa, w której trenerem jest mistrz psychologii piłkarskiej.
Ja oglądałem w miarę wyrównane spotkanie, nikt nikogo WEDŁUG MNIE nie rozjechał. Jasne masz rację Wisła padła po stracie gola, załamali się, ale to dlatego że brak im ogrania, doświadczenia w Pucharach -> wiary w siebie przede wszystkim, ale wiara przychodzi wraz z sukcesami, w tym wypadku sukcesów międzynarodowych brak, bo zabrakło też szczęścia, jest to progres bo w ostatnich latach brakowało im umiejętności, wyraźnie odstawali, ale teraz widać, że z tą drużyną dzieje się całkiem dobrze, idzie w dobrym kierunku, co potwierdzają dobre występy np. z Barceloną . Cała polska piłka rozwija się i to widać, zmiany są widoczne gołym okiem, liga jest silniejsza, grają w niej silniejsze zespoły :arrow: Lech już 1-0

zakończę magicznym
za rok powinno być lepiej

Wróć do „Puchary Europejskie”