Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8395

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: piotrcies » 03 paź 2008, 15:58

arek_ahig pisze:Z tego co pamietam w mysl regulaminu panu piotrcies nalezy sie wp, za obrazliwe epitety pod adresem klubu. Chyba, ze sie myle. Koniec OT.
Proszę bardzo, z pokorą przyjmę wp. Kiedyś musi być pierwszy raz.
Cris7 pisze:Pytanie za 100 pkt. Wytłumacz mi różnice między mądrymi tępakami, a tymi głupimi(to pewnie te duńskie tępaki)
Wybaczcie, językowym erudytom nie powinny zdarzać się tak głupie błędy. To się nie powtórzy.
PubuśBubuś pisze:Proste. Ktoś jest albo mądrym głupkiem, albo głupim głupkiem. Nie wiem, co w tym niezrozumiałego.
Hmm... No cóż, bywa.
arek_ahig pisze:Konczac juz ta zabawe, co zeby juz bardziej nie zasmiecac tematu, mozna sformulowac wniosek, ze kiedy najdzie mnie potrzeba zwyzywania ktorejkolwiek druzyny mianem "glupich tepakow" moge to uczynic bezkarnie nie baczac na ewentualne konsekwencje w postaci wp. Mam nadzieje, ze moderatorstwo bedzie w tym wzgledzie konsekwentne. ;)
Święty? :) Nie chcę się z nikim napinać, więc nie ciągnijmy tematu, tylko jeszcze ostatnie zdanie:
Tak poza tym ten post wyniknął z pewnego rodzaju frustracji spowodowanej sytuacją Scholesa. Nie martwcie się, teraz już będę dokładnie wypełniał obowiązki grzecznego usera.

Wróć do „Anglia”