Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 03 paź 2008, 22:09

Proponuję porzucić ten wątek przynajmniej na jakiś czas bowiem jutro czeka nas bardzo ważny i zarazem bardzo trudny pojedynek z Atletico Madryt. Zapowiada się bardzo dobre widowisko w którym nie ośmieliłbym się wskazać faworyta. Barcelona generalnie gra dobrze w ofensywie, ale traci dużo bramek. Atletico bilans ma podobny tak więc najpewniejszym typem wydaje mi się bukmacherski over :wink: Gramy u siebie, ale akurat w tym spotkaniu, na tym etapie nie rozpatrywałbym tego w kategorii jakiegoś szczególnego atutu. Bardziej przemawia do mnie brak poważniejszych osłabień w naszej ekipie (w sumie tylko Milito i Hleb a więc piłkarze od których jak do tej pory nic nie zależy). W drużynie Atletico zabraknie podobno Simao i Forlana a więc dwóch dobrych piłkarzy, ale ich kadra i tak wygląda bardzo dobrze. Media ostrzą sobie zęby na pojedynek Messi - Aguero chociaż ja mam nadzieję, że ten drugi tym razem zagra gorzej niż w ostatniej potyczce między tymi ekipami :P

Asteniu czuj się wywołany do tablicy :P Napisz coś to może jakaś dyskusja drgnie bo ja nie czuję się na siłach, aby rozbujać temat.

Wróć do „Hiszpania”