Wiesz, chwilę przed tym jak wyszedłem wieczorem z psem usłyszałem w TVP news z ostatniej chwili że FIFA wycofuje się ze swojego ultimatum. I pomyślałem że już ogarniam to wszystko - Drzewiecki wysłał wreszcie swoje pisma do FIFA i UEFA, ci wreszcie to przeczytali, zrozumieli o co loto i przyznali Drzewieckiemu rację. W końcu nawet powoli zaczynam rozumieć dlaczego Drzewiecki zareagował bo skoro uświadomił sobie że PZPN łamie prawa przez siebie ustanowione i ponoć nawet wybory można by unieważnić gdyż wszystko co robią dziadki nie jest prawomocne to zareagować musiał. Inaczej wybory mogłyby nic nie dać a nawet zostać unieważnione a on wiedząc że jest łamane prawo musiał zareagować. Nawet pomijam to że największe (wszyscy o tym mówią a na stronę sprawiedliwości nie chce mi się wchodzić choć ponoć jest tam całe uzasadnienie) zło jakie wyrządził PZPN to niezgadzająca się liczba członków (to akurat bardzo trafne słowoczeher pisze:Taa, jak to napisales w czwartek to co powiesz dzisiaj ... Tego juz nikt nie ogarnia nawet sami zainteresowanii...
Czyli znowu nie wiem o co chodzi ale dojdę do tego
A do tego ten PZPN który zupełnie odcina się od korupcji w polskiej piłce. Jak nie oni to kto jest za to odpowiedzialny? A Listkiewicz to jak zwykle ma wszystko w nosie i zajmuje się Euro... choć akurat do tego się nadaje.
PS Na was też Koźmiński działa jak płachta na byka? W sumie ten cały kurator jest poplątany w drugą stronę bo waży słowa jakby musiał za nie płacić
I właśnie, Polacy są chyba w stanie poświęcić Mundial (przynajmniej tak wynika z badań choć dla mnie one też do końca nie są miarodajne) ale Lecha to już nie za bardzo
Po słowach Tuska wydaje mi się że do pon. nic się nie zmieni i obie strony będą trwały przy swoim