Re: Michal Listkiewicz

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Michal Listkiewicz

Post autor: Yukasz » 03 paź 2008, 22:41

czeher pisze:Taa, jak to napisales w czwartek to co powiesz dzisiaj ... Tego juz nikt nie ogarnia nawet sami zainteresowanii...
Wiesz, chwilę przed tym jak wyszedłem wieczorem z psem usłyszałem w TVP news z ostatniej chwili że FIFA wycofuje się ze swojego ultimatum. I pomyślałem że już ogarniam to wszystko - Drzewiecki wysłał wreszcie swoje pisma do FIFA i UEFA, ci wreszcie to przeczytali, zrozumieli o co loto i przyznali Drzewieckiemu rację. W końcu nawet powoli zaczynam rozumieć dlaczego Drzewiecki zareagował bo skoro uświadomił sobie że PZPN łamie prawa przez siebie ustanowione i ponoć nawet wybory można by unieważnić gdyż wszystko co robią dziadki nie jest prawomocne to zareagować musiał. Inaczej wybory mogłyby nic nie dać a nawet zostać unieważnione a on wiedząc że jest łamane prawo musiał zareagować. Nawet pomijam to że największe (wszyscy o tym mówią a na stronę sprawiedliwości nie chce mi się wchodzić choć ponoć jest tam całe uzasadnienie) zło jakie wyrządził PZPN to niezgadzająca się liczba członków (to akurat bardzo trafne słowo :P ) i zjazd odbywający się nie w terminie w jakim powinien :roll: Choć wszyscy spodziewali się zupełnie czegoś innego :P I jednak nadal podejrzany jest dzień wkroczenia kuratora i to że przynajmniej dla mnie ten Trybunał pewnie sterowany przez Drzewieckiego mógł dać PZPNowi czas na poprawę i spełnienie jakichś punktów. Bo widzimy co wywołała osoba kuratora. Ale, wróciłem z psem i usłyszałem że news od FIFA to blef i jest gorzej niż było bo teraz UEFA mówi że Euro jest zagrożone :roll: Do tego rozmowy zostają zerwane mimo że wg relacji PZPN ten zgodził się na warunki Drzewieckiego... który to ponoć w ostatniej chwili ze wszystkiego się wycofał. No i jak napisałeś - postawił ultimatum FIFA :lol: Jak myślicie, powinienem jeszcze raz iść z psem? :lol:

Czyli znowu nie wiem o co chodzi ale dojdę do tego :lol: Natomiast wiem że ktoś tu dobrał się do gardła rywala a druga strona zamiast rywala to zjada swój ogon :lol2: Nie wiem tylko kto jest kim :think:

A do tego ten PZPN który zupełnie odcina się od korupcji w polskiej piłce. Jak nie oni to kto jest za to odpowiedzialny? A Listkiewicz to jak zwykle ma wszystko w nosie i zajmuje się Euro... choć akurat do tego się nadaje.

PS Na was też Koźmiński działa jak płachta na byka? W sumie ten cały kurator jest poplątany w drugą stronę bo waży słowa jakby musiał za nie płacić :roll:

I właśnie, Polacy są chyba w stanie poświęcić Mundial (przynajmniej tak wynika z badań choć dla mnie one też do końca nie są miarodajne) ale Lecha to już nie za bardzo :]

Po słowach Tuska wydaje mi się że do pon. nic się nie zmieni i obie strony będą trwały przy swoim :( A wtedy... strach się bać :won: Przynajmniej Leo ma spokój :P

Wróć do „Polska”