Re: Michal Listkiewicz

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Michal Listkiewicz

Post autor: czeher » 04 paź 2008, 16:59

Yukasz pisze:Też nie przesadzajmy bo kasa płynie z naszego i Unijnego skarbca. Euro tylko znacznie przyspiesza to co planuje się od dawna i wymaga określonych wysokich standardów. Bez Euro też prędzej czy później byśmy mieli drogi, kolej i stadiony (hotele może nie) jak nie an początku tego stulecia to trochę później.
Stary zyjesz w Polsce nie zapominaj o tym... nie wiem czy gdyby nie Euro to dozylbys takich rzeczy o ktyrych piszesz ... O Autostradach sie tylko mowilo i molwio przez lat kilka, nie mowiac juz ile budowano na rok....
Kiedy to juz mowiono o stadionie narodowym...
Yukasz pisze:Poza tym z tego co czytam w onecie a nawet w komentarzach na pilka.pl to zdecydowana większość jest za Drzewieckim. Przynajmniej teraz i też są w stanie poświęcić Mundial i w jakimś stopniu Euro.
:arrow:
czeher pisze:Moze obecnie wiekszosc bedzie temu wszystkeimu rpzyklaskiwac ale w dlyzszej perspektywie czasu wyjdzie na to, ze poza gebami nic sie nie zmienilo a stracilismy wiele...
Piotr pisze:Pisze tak bo slyszlaem u kilku dziennikarzy ze tak naprawde to uefe niewiele to wszystko by obchodzilo gdyby nie dzlacze PZPN ktorzy sami wyslylali listy do centrali o pogwalceniu prawa.
gdyby tak bylo, to watpie czy FIFA i UEFA tak twardo stalyby przy swoim

Nie wiem czemu wysztscy widza w Bonku meza opatrznosciowego polskiej pilki...
Wilmore pisze:Jedynym sensownym rozwiązaniem jest propozycja Bońka sprzed kilku lat, czy też model angielski - przez 3-4 lata wycofać polską kadrę i kluby ze wszystkich międzynarodowych rozgrywek, rozpieprzyć wszystkie
ligi, rozgrywki pucharowe w kraju, zacząć wszystko od początku od sparingów między klubami na poziomie powiatowym, później wojewódzkim i krajowym, które wyznaczą hierarchię klubów od początku.
To jest utopia, nierealne,w tym nic sensownego nie widze... jakby juz robic jakams przerwe to rozpieprzyc nalezy zwiazki regionalne ... Poza tym kluby zaczynaly by wsyztsko od nowa, tracac przy tym sponsorow, dochody, co przy aktualnym poziomie pilki swiatowej oznaczoloby nie mniej nie wiecej jak dlugoletni niebyt, nie gwaramntujacy w dlugoletnbiej perspektywie tego ze polska pilka beda rzadzic tylko prawi i spraweidliwi, bo czlowiek to taka kreatura z natury skora do roznych ....

Kiedys tez mowiono ze jak z polityki zniknie Lepper czy Giertych bedzie normlnie, spokojnie, ogolnie polityczna sielanka ... jest ? przyjda inni ...
Wilmore pisze:W Polsce teraz nie ma ani jednego klubu czystego, który nie jest zamieszany w korupcję - począwszy na Wiśle czy Legii, poprzez Polonię Bytom czy inną Odrę, skończywszy na AKS Pcim Dolny.
Nie wiem czy czytasz to co pisze ale ja to glosze od poczatku afery...

Ogolnie to Drzewiecki wyskoczyl jak Filip z konopii, wymachuje na lewo i rpawo plastikowa szabelka...

Wróć do „Polska”