O meczu z Espanyolem już pisaliśmy, błędy sędziego zostały wyliczone. Wypisałeś prawie wszystkie (mowa o tych najważniejszych) zapominając tylko o niepodyktowanym rzucie karnym dla Barcelony na początku spotkania. EOT
Z tym własnym stadionem to chyba tylko dlatego, że boisko jest duże a więc i miejsca do gry dużo. Frekwencja ostatnimi czasy nie była najwyższa chociaż z drugiej strony jesteśmy po pięciu zwycięstwach z rzędu a na dodatek mierzymy się dzisiaj z silnym i efektownie grającym rywalem tak więc może tym razem więcej kibiców przyjdzie na mecz. Może realizator pokaże naszą penyę, która licznie przybyła na CNAsteniu pisze:Ja podobnie jak Mentor nie jestem w stanie określić faworyta tego pojedynku, choć wydaje mi się że mimo wszystko jest nim zespół z Katalonii. Głównie ze względu na grę na własnym stadionie, a także kontuzję w Atletico.
Z tymi kontuzjami to rzeczywiście macie trochę kłopotów, ale z przodu jest Aguero i Sinama tak więc widzę tutaj wystarczającą moc a Barcelona traci dużo goli a więc zapewne coś strzelicie. Obyśmy tylko strzelili więcej
Rotacje Guardioli są fajne, ale ograniczyłbym je trochę w linii defensywnej bo tam chyba jednak potrzebujemy stabilizacji i zgrania tymczasem trudno jest to osiągnąć kiedy co chwilę w obronie gra inne zestawienie...