To teraz nie wiem co tu robiszBabel pisze:idiotyczne akcje forumowiczów w stylu (uwaga parafrazuje) "Nowy styl Interu wprowadzony przez Mourinho - łamanie kości przeciwnikom"
Czy aby na pewno?Babel pisze:Wykorzystałem także aluzje do Spalettiego, który dostajac rok rocznie po dupie od Manciniego
Gdybyś częściej oglądał mecze Romy wiedziałbyś że dzisiejsze zachowanie Spallettiego nie odbiegało od normyBabel pisze:Spaletti dzis tez myslami był gdzie indziej i widzac to co działo na boisku zaczał zmieniac gdy było juz po jabłkach, wiec pewnie tytuł najlepszego allenatore A.D. 2008 ma w kieszeni.
TaaBabel pisze:A wracjac do porazki z Milanem to zaakceptowałem ja 5 minut po meczu, bo wiem ze przegralismy z swietnym zespołem, godnym zwyciestwa w tamtym meczu.
To też czy tylko tamto?Babel pisze:Uwaga! To była napinka
Szkoda że jak sami przegrywacie to później jest wielkie halo że całe forum i strona główna wam to wytyka i jakoś nie przychodzi wam do głowy się napinanie. A ci napinacze z głównej to przecież banda niedorozwiniętych bachorów która tylko tym się żywi.