Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 05 paź 2008, 21:03

Babel pisze:idiotyczne akcje forumowiczów w stylu (uwaga parafrazuje) "Nowy styl Interu wprowadzony przez Mourinho - łamanie kości przeciwnikom"
To teraz nie wiem co tu robisz :roll: Poczytaj jeszcze raz wypowiedzi o derbach i 'idź do innego pubu bo w tym tego piwa nie serwujemy' A przynajmniej nie barman Yukasz :)
Babel pisze:Wykorzystałem także aluzje do Spalettiego, który dostajac rok rocznie po dupie od Manciniego
Czy aby na pewno? :glass:
Babel pisze:Spaletti dzis tez myslami był gdzie indziej i widzac to co działo na boisku zaczał zmieniac gdy było juz po jabłkach, wiec pewnie tytuł najlepszego allenatore A.D. 2008 ma w kieszeni.
Gdybyś częściej oglądał mecze Romy wiedziałbyś że dzisiejsze zachowanie Spallettiego nie odbiegało od normy :>
Babel pisze:A wracjac do porazki z Milanem to zaakceptowałem ja 5 minut po meczu, bo wiem ze przegralismy z swietnym zespołem, godnym zwyciestwa w tamtym meczu.
Taa :lol: I pewnie też dlatego naskoczyłeś na sędziego że nie podyktował dla was karnego i nie odgwizdał spalonego który z całą pewnością był Wiesz, odniosłem zupełnie inne wrażenie i to sędzia był waszym najsłabszym punktem, nie gra.
Babel pisze:Uwaga! To była napinka
To też czy tylko tamto? :lol: Jakieś badania na nas przeprowadzasz? :P

Szkoda że jak sami przegrywacie to później jest wielkie halo że całe forum i strona główna wam to wytyka i jakoś nie przychodzi wam do głowy się napinanie. A ci napinacze z głównej to przecież banda niedorozwiniętych bachorów która tylko tym się żywi.

Wróć do „Włochy”