Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Babel » 05 paź 2008, 21:22

Jeszcze na chwile ja. Protestowałem przeciwko spalonemu, bo tak wygladalo z powtorek na tamta chwile. O żadnego karnego sie nie dopominałem. Pomyliłes mnie z kimś innym. Niestety nie ma tyle czasu, funduszy aby zwoływac konferencje prasowa by przyznac, że: "byc może jednak nie było spalonego".
Yukasz pisze:Gdybyś częściej oglądał mecze Romy wiedziałbyś że dzisiejsze zachowanie Spallettiego nie odbiegało od normy
W ostatniej chwili wymazałem "swoim zwyczajem" choć fakt Romy za duzo nie ogladam. W ogole chciałbym ogladac wiecej futbolu. Jednakże u mnie doba tez trwa tylko 24 godziny dlatego kazdy tak leniwy, deszczowy weekend jest mi potrzebny.
Yukasz pisze:To teraz nie wiem co tu robisz
Jest pewna zasadnicza różnica. Wy pisaliście to smiertelnie powaznie, a ja sie z tego zbijam.
Yukasz pisze:Szkoda że jak sami przegrywacie to później jest wielkie halo że całe forum i strona główna wam to wytyka i jakoś nie przychodzi wam do głowy się napinanie. A ci napinacze z głównej to przecież banda niedorozwiniętych bachorów która tylko tym się żywi.
Dobra tylko teraz powaznie. Co ja mam z tym wspólnego? Zreszta nie musisz mi odpisywać, nudzi mi się tylko i szukam interenetowych przyjacioł. Tak bardzo chciałbym wstąpic do loży masońskiej i szukam kontaktów wszedzie.

p.s Ale dawno sie nie napinałem przez cytowanie selektywne. Bajka.

Wróć do „Włochy”