Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 05 paź 2008, 23:29

Ja narazie nie spodziewam sie jeszcze wylotu Ramosa. Myślę, ze zarzad mogł sie tego spodziewać, wymieniono ogromna ilosć zawodnikow, do tego najlepsi napastnicy robili szopkę, więc ich takze trzeba było sprzedać, a to, że nie chcili zorbić tego wczesnie to na koniec okienka nie mieli poprostu wiekszego pola manewru.
Napastnik to dla nich konieczność, bo nawet jak Roman zacznei grać to nei widze w nim gościa, który bedzie potrafil nastrzelać 20 bramek w sezonie czy zbliżyć sie do tego.
Nie wiem czy lepiej było sprzedać i kupic w jednym okienku tylu nowych czy robić to na przestrzeni 3-4 sezonow, jesli to jednak wypali to bedzie to napewno lepszy pomysł. Inna sprawa, że chyba za duzo naczytali sie w gazetach o umiejetnsociach Modricia czy dos Santosa, bo ja w nich nie widzialem ludzi, ktorzy moga juz odgrywać kluczowe role dla druzyny. Od Nodricia ogromnie duzo zalezy i to jest obok napstnika głowny problem Spurs.
Takze nie piszmy o tym co robil Ramos z Sevilla, bo tam trafil na ludzi, ktorym az tak w glowach sie nie przewracało i poprostu byli lepiej utalentowani od Bentow, Tainio, Steedow czy Lennonow.

Wróć do „Anglia”