Nie bo wybory wg Drzewieckiego byłyby nieważne. Od razu można było powołać tą komisję i obyłoby się bez tego szumu. A z tą całą napinką ze strony rządu to się zgadzam, była niepotrzebna i źle świadczy on napinających się bo się ośmieszyli.grzegorzfcb pisze:Jeśli to miało być tylko po to to czy nie lepiej było poczekać aż nowy prezes zrobi porządek w papierach ?
A ktoś prócz Listkiewicza miał być odsunięty? (Listkiewicza w sensie że nie będzie prezesem, bo nad Euro co imo słuszne i tak będzie czuwał) Jakiś plan to zakładał?KajoFC pisze:Myślę że nic się nie zmienia nikt nie poleci i wszystko będzie tak jak było. Bo trudno jest odsunąć świnię od koryta.
Ciekawe co byście mówili gdyby faktycznie nas zawiesili i dodatkowo odebrali Euro. Kibice Lecha jak i sam klub na pewno by nie był zadowolony bo z tego co czytałem a nie wiem ile w tym prawdy zapowiedzieli że będą się domagać odszkodowań od Ministerstwa Sportu
Na moje oko to w PZPNie są tylko (a może i aż) nieprawidłowości w statucie i jego przestrzeganiu. Nie ma mowy o tym że dziadki dopuściły się korupcji, kradli kasę i łamali inne podobne prawa. Inaczej już by nimi zajęła się prokuratura i żaden kurator do tego nie jest potrzebny. A przynajmniej na razie o działaniach prokuratury nie słychać. To że oni nic nie robią i pierdzą w stołki akceptując korupcję i swoimi decyzjami pokazują że są niepełnosprytni przestępstwem nie jest. A cały statut imo można naprawiać w inny sposób niż poprzez kuratora.