Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Pewniak dnia

Post autor: Duch » 08 paź 2008, 20:58

Wydarzenie: New Jersey - Islanders
Typ: New Jersey
Kurs: 1,85

Sezon dopiero na starcie, ale kilka pewniejszych spotkań już mamy. Diabły mają całkiem niezły bilans gier z Islanders z ostatnich rozgrywek i w ogóle w poprzednich lata częściej z nimi wygrywali niż przegrywali. Widziałem skład Devils na ten sezon i trzeba przyznać, że większych osłabień nie zaznali, a wręcz się nieco wzmocnili. Z nowych o ile mnie już pamięć nie myli mamy Zubrusa i Rolstona. Oprócz tego zostały największe gwiazdy, czyli Gionta, Zajac, Madden, Holik no i oczywiście Brodeur w bramce. Co prawda coraz starszy, ale nadal jest klasą dla siebie. Jak dla mnie pewne punkty dla New Jersey.

Wydarzenie: Rangers - Blackhawks
Typ: Rangers
Kurs: 1,85

Teoretycznie kolejny pewniak początku sezonu. W Pradze ograli już Tampa Bay (x2), a jak dla mnie Chicago jest jeszcze słabszym zespołem. Skład mniej więcej podobny jak w sezonie ubiegłym, więc mają bonus za zgranie. Oczywiście kilka wzmocnień też się znalazło. Z New Jersey zdezerterował Gomez :rozga: , z Vancouver transferowali Naslunda, no i w bramce ten Lundqvist. Jak dla mnie jeden z najlepszych obecnie w swoim fachu, Trzecia wygrana z rzędu? Raczej :wink:

Wróć do „Bukmacherka”