Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2293
Kibicuję: AC Milan

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Enjo » 10 paź 2008, 16:12

Akarin pisze:Ja mam nadzieje na transfer choć....jednego z nich. Albo najlepiej Arshavina
Moim zdaniem to Klinsi powinien zacząć kupować zawodników najpierw do obrony i bramki bo z tym jest bardzo krucho.Chyba zgodzisz się z tym, że sztuczne kreowanie Rensinga nie przyniosło skutku [ nie przemawia do mnie argument, że z nim w bramce nie przegrali 26 spotkań ], a jak przyniosło to negatywny.Ten chłopak nadawałby się co najwyżej [ z całym szacunkiem ] do FSV Franfurt bo jego poziom i umiejętności są marne.Do klasy Kahna brakuje mu dużo, a na pewno Butt jest od niego bardziej doświadczony.Obrona.Z prawej Oddo, mnie się nawet podoba jego gra, włącza się, nie mam żadnych zastrzeżeń, z lewej strony Lahm również pracuje, ale jest nierówny i środek obrony- moim zdaniem [ obok bramkarza ] najgorsza formacja Bayernu.Lucio to nawet trzyma poziom, ale dziwi mnie wystawianie Breno w podstawowej jedenastce, ktoś napisał, że w meczu z OL zagrał dobre zawody, jak się z tym nie zgodzę, popełniał dużo błędów, przegrywał dużo pojedynków np. z Fredem, wiem zaraz ktoś mi napisze, że jest jeszcze młody, może i jest, ale Klinsmann wie, że jest to ważny mecz i dlaczego nie wystawi na środku defensywy Demichelisa, dlaczego on gra defensywnego pomocnika, przecież może grać na stoperze, a Van Bommel w środku pomocy.Wiadomo obok niego chyba najlepiej dysponowany Bawarczyk Ze Roberto, z lewej Ribery, a po prawej Bastian.Atak to na pewno nie Toni, który tylko się przewraca, Klose - myślałem ,że po meczu z Finlandią wreszcie wróci do swojej normalnej dyspozycji, ale tak nie jest.Podolskie nie wypowiadam sie bo nie widziałem jak gra.Moim zdaniem priorytet to ściągnięcie bramkarza, środkowego obrońcy i może napastnika.

Wróć do „Niemcy”