Wydarzenie: San Jose - Los Angeles
Typ: San Jose
Kurs: 1,70 (x2 poproszę)
Zdecydowanie największy pewniak na dzisiejszą noc. San Jose to jedna z najlepszym ekip w całej lidze, a Los Angeles ... no cóż od wielu lat drużyna z dołu ligowych tabeli. Na otwarcie sezonu Sharks pokonali Anaheim 4:1, więc raczej gładko i pewnie. Meczu co prawda nie widziałem, ale po opisie relacji wiem, że ich wygrana ni przez moment nie podległa dyskusji. Jeszcze o składzie, chociaż akurat w przypadku San Jose wielkich wzmocnień nie było. Utrzymali jednak swój mocny zespół, więc powinni być przynajmniej tak dobrzy jak w ostatnich sezonach. Jak dla mnie nie ma innej możliwości jak pewna i wysoka wygrana Rekinów.
Wydarzenia: Philadelphia - Rangers
Typ: Rangers
Kurs: 2,50
Rangers mają dobre otwarcie sezonu, więc trzeba grać. Trzy mecz i trzy wygrane to raczej nie jest jeszcze taka seria żeby poczuli się zbyt pewnie i już zaczęli lekceważyć rywali, tym bardziej, że grają naprawdę ładny hokej (już przecież przed sezonem stawiano ich w gronie kandydatów do Pucharu Stanleya). O wzmocnieniach Rangers już pisałem i od tego momentu nic się nie zmieniło więc jak dla mnie są faworytem do zwycięstwa. Philadephia (rodzinne miasto Rocky'ego