A ja z innej beczki bo już te kibicowskie komplikacje mnie nudzą i nawet nie chce mi się o tym czytać ani pisać!!
Legia gra dobrze, z tym że nie jest to piłka na zdobycie mistrzostwa! Slatego zimą trzeba wzmocnić zespół... mówi się o Mihaile Sivakovie z BATE Borysow i Nikolaiu Dimitrowie z Levskiego Sofia z tym że wydaje mi się że ani jeden ani drugi nie zbawi Legii i nie ma sensu wydawać 800tyś. na grajka który wogóle w Levskim nie gra, a Sivakov jest jeszcze droższy! Jeśli Legia myśli o Dimitrowie to przecież w Polsce jest dobry rozgrywający do wzięcia - Garguła - ja (mimo tego że ostatnio nie jest w najwyższej dyspozycji) widziałbym go w pierwszym składzie Legii! Mówi się też o Jarzębowski z tym że mamy Borysiuka. Faktycznie przydałby się jakiś zmiennik na pozycje defensywnego pomocnika ale chyba dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi i wydaje mi się że Jarza by nic u nas nie ugrał! Oczywiście szanuje go i bardzo lubie ale...potrzebujemy graczy klasy reprezentacyjnej! Oczywiscie największą bolączką Legii są napastnicy, Rockiego już dawno nie widziałem, Grzelak to taki drugi Rasiak i do tego ciagle leczy kontuzje, Chinyama jest strasznym egoistą a o Arruabarrenie chyba nie musze mówić! Dlatego w przerwie zimowej spróbowałbym wypożyczyć Janczyka lub Saganowskiego albo zakupić Robaka z Widzewa! Jeśli odejdzie Edson to mamy Wawrzyniaka z tym że lewa strona straci na wartości i trzeba by kupić kogoś do pomocy, moim zdaniem pasowałby tu świetnie Słowak Dusan Svento ze Slavii Praga z tym że za niego trzebaby było troszkę zapłacić, alternatywa to Napoleoni z Widzewa!