skąd wiesz że on tam nie gra? A jak wiesz to od jak dawna. Bo ja wiem tylko że on rozegrał w Levski już prawie 90 meczów i biorąc pod uwagę że ma 21 lat to jest to wynik bardzo dobry i raczej ciężko tyle meczy zaliczyć wogóle nie grając. Ja tam go nie znam więc nie wyrokuje, ale mi tam on sprawia wrażenie utalentowanego zawodnika, który ma już spore umiejętności (youtube:P) i gra w dobrym zespole, więc jak przyjdzie to bym się cieszył. A to że 800'000 € to aż tak strasznie duzo to to nie jest. Ciężko wzmocnić drużynę za mniejsze pieniądze jesli ma grać na poziomie powiedzmy europejskim i nawet w naszej biednej lidze coraz więcej jest transferów na podobnym poziomie.Hamek84 pisze:Legia gra dobrze, z tym że nie jest to piłka na zdobycie mistrzostwa! Slatego zimą trzeba wzmocnić zespół... mówi się o Nikolaiu Dimitrowie[...] nie ma sensu wydawać 800tyś. na grajka który wogóle w Levskim nie gra
Skoro jest Roger i Iwański to ja nie wiem po co nam rozgrywający.Hamek84 pisze:Jeśli Legia myśli o Dimitrowie to przecież w Polsce jest dobry rozgrywający do wzięcia - Garguła - ja (mimo tego że ostatnio nie jest w najwyższej dyspozycji) widziałbym go w pierwszym składzie Legii!
DokładnieHamek84 pisze:Mówi się też o Jarzębowski z tym że mamy Borysiuka. Faktycznie przydałby się jakiś zmiennik na pozycje defensywnego pomocnika ale chyba dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi i wydaje mi się że Jarza by nic u nas nie ugrał! Oczywiście szanuje go i bardzo lubie ale...potrzebujemy graczy klasy reprezentacyjnej!
Wawrzyniak gra w obronie a nie w pomocy, a Edson w pomocy i na obronie u Urbana nie gra, więc nie wiem o co chodziHamek84 pisze:Jeśli odejdzie Edson to mamy Wawrzyniaka z tym że lewa strona straci na wartości i trzeba by kupić kogoś do pomocy