W tej kwestii mam inne zadanie. Ja bym dał 60% do 40% dla ITI w kwestii winy, ale to tylko subiektywna moja opinia. Dużo czynników trzeba by analizować, żeby ustalić te proporcje ale na podstawie mojej wiedzy w tej sprawie ja ta bym tak właśnie podzielił kwestie winy.Bienias pisze:Obie strony sa w rownym stopniu odpowiedzialne za obecny stan rzeczy.
Nie tylko dla prawdziwych. Ja za prawdziwego się nie mam, bo na mecze chodzę od czasu do czasu, dopingować nie zawsze mi się chce, a o wyjazdach nie ma mowy. Nie trzeba być „prawdziwym” kibicem, żeby zobaczyć jak żałosna jest GW w tej swoje propagandzie (problem cenzury załatwiono w bardzo prosty sposób – po prostu nie pozwalamy się wypowiadać osobom o innych poglądach i cenzury stosować nie trzeba) Odsyłam do tematu o kibicach, bo nie chce mi się powtarzać. Jak ktos tego nie widzi, no to trudno, podobno ślepota jest coraz bardziej uleczalna.Bienias pisze:To co robi gw to dla prawdziwych kibicow cenzura propaganda itp
„To samo”? Żart z Twojej strony. GW to ogólno polski dziennik, rzekomo poważny i opiniotwórczy, a z ich strony nie ma choć by cienia obiektywności, dziennikarskiej rzetelności itp. (nie tylko w sprawach kibicowskich zresztą) zaś LL to mały portal kibicowski. Tworzony przez kibiców dla kibiców. Zresztą jest dużo bardziej obiektywny od GW, pojawiły się opinie mocno krytykujące postawę SKLW w sprawie stadionu, pojawiły się krytyczne opinie wobec osób które po bramkach dla Legii krzyczą „ITI spier…” takich przejawów obiektywności w GW nie uświadczysz.Bienias pisze:oskarzycielie nie widza ze to samo robi ll.
E tam wszystkim tego brakuje. Na CWKS atmosfera super, z tym Milanem było „piekło”. Polecam też inne sporty niż piłka nożna, atmosfera jest świetna. Np. Hokej. Dziś 13.00 Torwar II.Bienias pisze:W najblizszym czasie pojde na cwks bo brakuje juz mi darcia mordy ale jeb*ac iti nie bede spiewal i protestu tez nie.