Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post autor: Bienias » 12 paź 2008, 12:08

franz pisze:
Bienias pisze:
Bienias pisze:To co robi gw to dla prawdziwych kibicow cenzura propaganda itp
Nie tylko dla prawdziwych. Ja za prawdziwego się nie mam, bo na mecze chodzę od czasu do czasu, dopingować nie zawsze mi się chce, a o wyjazdach nie ma mowy. Nie trzeba być „prawdziwym” kibicem, żeby zobaczyć jak żałosna jest GW w tej swoje propagandzie (problem cenzury załatwiono w bardzo prosty sposób – po prostu nie pozwalamy się wypowiadać osobom o innych poglądach i cenzury stosować nie trzeba) Odsyłam do tematu o kibicach, bo nie chce mi się powtarzać. Jak ktos tego nie widzi, no to trudno, podobno ślepota jest coraz bardziej uleczalna.
prawdziwy to dla Clonera definicja;). Ogolnie wiem jaka jest gw ale nie przesadzajmy. dla mnie to zrodlo tak samo obiektywne jak ll bo....
franz pisze:
Bienias pisze:oskarzycielie nie widza ze to samo robi ll.
„To samo”? Żart z Twojej strony. GW to ogólno polski dziennik, rzekomo poważny i opiniotwórczy, a z ich strony nie ma choć by cienia obiektywności, dziennikarskiej rzetelności itp. (nie tylko w sprawach kibicowskich zresztą) zaś LL to mały portal kibicowski. Tworzony przez kibiców dla kibiców. Zresztą jest dużo bardziej obiektywny od GW, pojawiły się opinie mocno krytykujące postawę SKLW w sprawie stadionu, pojawiły się krytyczne opinie wobec osób które po bramkach dla Legii krzyczą „ITI spier…” takich przejawów obiektywności w GW nie uświadczysz.
eh obiektywizm na ll? jakos nie widzialem tam artykulow krytykujacych sklw i bande debili zwanych kibicami. Czesto czytam wypowiedzi pseudoredaktorow ktorzy obiektywizm nie jest lepszy od tych z drugfiej strony barykady.
A na ll irytuje mnie cenzura. czesto dla spierania sie i uslyszenia innych racji kloce sie z zwolennikami iti jak ich przeciwnikami. Jakos dziwnie wszystkie komentarze krytykujace iti i ich zwolennikow sa zamieszczane na stronie a te w druga stron ie roznie. CENZURA jak siemasz wiktor. dla tego dla mnie to absurdalne sa zarzuty na prase. Trzeba we wlasnym ogrodku miec porzadek zeby innych krytykowac.

Wróć do „Polska”