Re: Piłka w TV

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Piłka w TV

Post autor: Yukasz » 22 paź 2008, 11:30

Oby, oby 8)

http://www.sport.pl/sport/1,65025,58318 ... locie.html
Dlaczego TVP nie pokaże dziś hitowego dla polskich kibiców meczu Celtic Glasgow - Manchester United? (...) TVP zdecydowała się na transmisję mało atrakcyjnego meczu Liverpool - PSV.
Totalnie ich pogięło :angry2: Jak ten mecz jest mało atrakcyjny to jak nazwać spotkanie do jednej bramki? :think: Gdyby transmitowali to badziewie jakim byłby mecz MU - Celtic i tak bym go nie oglądał :heft: A później byłoby wielkie zdziwienie że LM nie ogląda nawet 2,2 mln Polaków :roll: W sumie to nie wiem czy być dumnym z tego że jestem wyrzutkiem społeczeństwa bo prócz tego meczu nie oglądam także żadnych pseudo seriali ani programów z gwiazdami na czele :zgon: Ze środowych meczów TVP akurat wybrała najlepiej, choć problem stwarza tu mecz w Londynie :P
No i nie wiem jaka jest różnica czy Kasia 'jest mnie wszędzie pełno (nawet w lodówce) bo mam parcie na szkło' Cichopek i bracia 'wespół z innymi kaleczymy zawód aktora - taka nasza rola' Mroczki na ekranach będą we wtorek czy w środę. Może naród jakoś by przeżył jeden dzień :think:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”