Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: McSuchy » 24 paź 2008, 16:35

Łatwo, szybko i przyjemnie- tak można by podsumować wczorajszy mecz z Holendrami. Szczerze mówiąc spodziewałem się znacznie większego oporu z ich strony i choć oczywiście zakładałem zwycięstwo to jednak nie tak okazałe. Nie narzekam jednak na taki stan rzeczy :] Ciężko coś więcej napisać o spotkaniu, ot wyszliśmy-zagraliśmy-wygraliśmy, można jedynie wyróżnić za dobrą grę Kakę, Gattuso, Emersona oraz oczywiście Pippo, który pokazuje że chyba jeszcze się nie "kończy" :)
Rezus pisze:Jeszcze ci komentatorzy, z początku ciągle pieprzyli, że Antonini to lewy obrońca i zdziwieni nie widząc go tam. Nawet tłumaczą to tym, że ma więcej zadań defensywnych
Nie wiem co w tym dziwnego. Antonini przechodził (a może raczej powracał) do nas jako nominalny lewy obrońca, a że u nas z powodzeniem grywa na także na drugiej stronie to inna sprawa.
Rezus pisze: Drażni mnie jego gra, dlatego będę się czepiać.
Także chętnie usłyszę co cię tak w nim drażni że nie dawałbyś mu szans do gry? Ja za nim jakoś szczególnie nie przepadam, ale potrafię docenić że prezentuje w tym sezonie dobry, równy poziom i sprawdza się w roli zmiennika.

Wróć do „Włochy”