Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: McSuchy » 25 paź 2008, 11:48

Rezus pisze:Odejścia z klubu. No cóż wiesz, znajdą się wynalazki co popełnią jakieś kardynalne błędy grając parę minut, Emersonowi się nie przydarzyły i od razu jest świetnym piłkarzem.
Gdzie napisałem że jest świetnym piłkarzem? Proszę o dokładny cytat. Brazylijczyk gra dobrze i solidnie w tym sezonie, sprawdza się w roli zmiennika i na chwilę obecną jestem zadowolony z jego postawy. Ty już go skreśliłeś i wydajesz się nie dostrzegać znacznej poprawy jakości jego gry w porównaniu z poprzednim sezonem (gdzie z reszta więcej był kontuzjowany niż grał). Dlatego jak już napisałem: jeżeli tak będzie prezentował się do końca rozgrywek będę zwolennikiem przedłużenia z nim kontraktu. W przeciwnym wypadku nie.
Rezus pisze: śmiem wierzyć.
Na jakiej podstawie? W ilu meczach widziałeś Urugwajczyka? Wiesz dokładnie jakimi umiejętnościami dysponuje? Jak radzi sobie z europejskim futbolem? Jak się zaaklimatyzował? Ja wątpię czy zaprezentował by się równie dobrze co Emerson, z uwagi na trudności choćby z aklimatyzacją i przystosowaniem do gry na Starym Kontynencie jakie zwykle przeżywają młodzi gracze po przybyciu spoza Europy. A czym tym motywujesz swoją wiarę?

Wróć do „Włochy”