Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Logan » 26 paź 2008, 14:13

Znając Arsene'a ( :D ), jeśli rzeczywiście powiedział o liderze drużyny, to bardziej chodzi mu o lidera środka pola - świetny w odbiorze, znakomity w rozegraniu. Znaleźć jednak kogoś takiego w zimowym okienku graniczy z cudem. Mój sceptycyzm co do zimowych transferów na Emirates jest podtrzymany.

Wątpliwe jest poza tym dla mnie, aby kiedykolwiek wróciły czasy, w których absolutnym liderem był Titi Henry ( to jest zarazem propozycja dla kolegi, który pytał się kto teraz mógłby z miejsca stać się liderem Arsenalu. Znając jego sytuację w Barcelonie i słabość Wengera do Francuza opcja niegłupia :P. Oczywiście dla mnie nierealna i mam nadzieję, że nie tylko dla mnie, ale i dla pewnych ludzi z Londynu również ). Styl gry Arsenalu w pewnym sensie ewoluował i dzisiaj ciężar wyniku rozkłada się na większej ilości graczy, co wydaje się być zdrową sytuacją.

Zmieniając temat mnie zawsze ciekawiło czy niejaki David Beckham, trenując zimą w Arsenalu nie ma ochoty w nim grać, albo czy czasem nie są to tak naprawdę testy dla doświadczonego Anglika :). Wenger już się wypowiedział, że go nie chce. Za to Milan widać jak najbardziej. Czyli co: za słaby na Arsenal, dobry na Milan ? :lol:

Wróć do „Anglia”