Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 26 paź 2008, 14:33

Oficialne składy na mecz :
ATALANTA: Coppola; Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini; Ferreira Pinto, Cigarini, Guarente, Padoin; Doni; Floccari.

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Kakà, Ronaldinho; Borriello.

Jeżeli chodzi o Milan to jak dla mnie jedna duża niespodzianka.Brak Seedorfa.Powiem szczerze że spodziewałem sie właśnie Clarence za Mathieu ale jednak Carlo ma inną wizje co mnie cieszy bo uważam że Flamini musi grać jak najwięcej żeby załapać czego tak naprawde od niego oczekuje drużyna i trener.A gra co raz lepiej.W przodzie Kaka, Ronnie i Boriello co bardzo cieszy bo ten mecz bedzie cholernie trudny a Boriello w takich meczach przeważnie gra najlepiej.Jeżeli chodzi o Atalante to najważniejszą ich cechą jest gra zespołowa.Grają bardzo blisko siebie, bardzo dobrze w defensywie a ich motorem napędowym w moim odczuciu jest Doni i Cigarini.
Licze na zwycięstwo nawet kosztem słabego poziomu ale poprostu zwycięstwa, ostatnio Milan ciągle w Bergamo przegrywa i czas to zmienić.

Wróć do „Włochy”