Chyba za bardzo chciałem, aby Sagna grał
Bacary na ławce.
edit:
nudnawy ten mecz. Niewiele się dzieje. WHU się broni 10 zawodnikami w okolicach pola karnego i od czasu do czasu kontrują. Po jednej takiej kontrze mogli nam strzelić gola. Bellamy wyszedł [szybki jest skubany] sam na sam z Almunią, ale Hiszpan w kolejnym meczu pokazuje, że jest bardzo mocnym punktem drużyny .. w ogóle, jeśli chodzi o defensywę to razem z Clichym jest najlepszy w tym sezonie.
W ataku Theo miał najlepsze okazje, najpierw ładnie się przedarł w pole karne [szybki jest skubany
Green też świetnie broni, strzał Nicklasa był bardzo ciężki do obrony, ale dał radę. Raz się pomylił, gdy złapał piłkę przed polem karnym w ręce ... szkoda tylko, że liniowy też się właśnie wtedy pomylił i nie odgwizdał przewinienia.
Trzeba będzie przyspieszyć, aby tu wygrać. Bronią się jak mogą wszystkimi siłami, przypomina mi się pierwsza porazka na Emirates, gdzie Arsenal atakował, a WHU się broniło, po 1 kontrze udało im się strzelić gola i wygrali
Cięzki mecz, trochę szczęscia brakowało, ale wygraliśmy
2:0, czyli tak jak typowałem. Robin i Theo obijali słupki i poprzeczki, ale w końcu wpadło ... jak się Ade pojawił na boisku. Gol i asysta i po raz kolejny powtórzę [bo nie wszyscy pamiętają, albo nie widzę tego] Ade robi róznice.