Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

red85

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: red85 » 26 paź 2008, 23:03

Wychodzą po raz kolejny jakieś dziwne kompleksy. Kilka razy z rzędu po meczu United nie brakowało wpisów kibiców przeciwnych drużyn odnośnie błędów arbitra na naszą korzyść. Nikt z fanów United się wtedy nie burzył i chyba każdy przyznał rację. Teraz pewien śmieszny człowiek zarzuca mi jakąś "manierę".Gdybym był niegrzeczny to bym odesłał do lekarza...

Mecz oglądałem od 45 minuty, więc nie wiem co miało miejsce wcześniej. Natomiast zaraz przed golem Ade w polu karnym ręką zagrywał bodaj Diaby i sędzia mógł, a nawet powinien wskazać na punkt oddalony o bramki Almuni o 11 metrów.

A mecze Arsenalu staram się śledzić podobnie jak wiele innych drużyn, szczególnie z ziemii angielskiej. Nawet jeśli mam okazję to śledzę poczynania występy angielskiej młodzieżówki. Po prostu uwielbiam angielski futbol i wszystko co z nim związane :) Arsenal wprawdzie to nie moja bajka(patrz ilość brytyjczyków), ale prawie zawsze są w ich meczach emocje. I nie boję się tego przyznać nawet osobie, które ewidentnie szuka zaczepki (patrz Logan). Przecież gdybym był złośliwy to bym powiedział, że piękną grę panienek to wolę oglądać w innych sytuacjach. Jak jednak wiadomo do złośliwych nie należę :)

Wróć do „Anglia”