Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

red85

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: red85 » 27 paź 2008, 9:24

Widzę, że nie ma sensu dalsza dyskusja. W moim mniemaniu ocierasz się już o jakąś chorobę...

Już wytłumaczyłem jak ja postrzegam problem rzekomej ksenofobii, więc czego więcej oczekujesz? Co nas boli? A jak już to mnie, czy kogo? Naucz się zwracać do kogoś konkretnie.
Gdybym chciał się licytować na trofea to zostałbym kibicem Realu ( nie Barcy czy ManU ), także w kwestii trofeów przyganiał kocioł garnkowi.
Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz? Zacząłeś prawić o kompleksach, więc zadałem jak najbardziej logiczne pytanie - jakie kompleksy na punkcie AFC mogę mieć ja, kibic United, najlepszej drużyny w Europie?
Teraz nadchodzi nowa era, i pozostanie wam tylko zaglądanie do archiwum i podniecanie się historią kilku pucharów które zdobyliście.
Sorry, ale tego typu fragment można skwitować tylko - :boruta: :jupi: :rotfl: :lol: :haha: Nadmienię po raz kolejny, że już to kiedyś słyszałem.
Wiem że dobrze o tym wiecie, że zanosi się na to że Arsenal zdominuje piłkę w Europie i na wyspach w najbliższym czasie, dlatego póki można wytykać ten brak trofeów czynicie to przy każdej możliwej okazji. Jest to też pewnie pokłosie tego, że wasze ukochane drużyny tak często grają zwykłą padlinę.
Jak już powiedziałem - lekarz wskazany. Przepraszam, że dyskutuję na tym poziomie, ale tego typu wypowiedzi niestety tylko do tego mogą prowadzić. Czyje drużyny grają "padlinę" ? United, Barca? Że co? Loganie, nie idźcie tą drogą! Że Arsenal zdominuje Europę? Kim? Popatrz sobie na składy Barcy, United, czy CFC. To przepaść i tylko kibice Kanonierów mogą się łudzić, że za 2 lata wszyscy inni staną w miejscu, a z młodych zawodników AFC wyrosną gwiazdy światowej piłki.
Jestem i będę kibicem Arsenalu ze względu na to że grają najładniejszą, najefektowniejszą piłkę na świecie :). Żadna inna drużyna nie jest w stanie wznieść się na taki poziom na jaki potrafią ci chłopcy.
Musiałeś sobie to długo wmawiać, że w to uwierzyłeś.

Z mojej strony koniec, bo jak widać z co niektórymi kibicami wielmożnego AFC dyskutować się nie da. Już jeden taki niedawno stwierdził, że to wszyscy w około mają farta, tylko biedny Arsenal nie. Teraz jego "błyskotliwość" została pobita. Gratulacje.

Wróć do „Anglia”