Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 28 paź 2008, 9:27

Fajna dyskusja przez kilka stron :]
Można się przyłączyć ?

Logan przechodzisz sam siebie, po twoich początkach na forum i tekstach z Eboue ...
Logan pisze:Eboue - jeden z moich ulubionych graczy Arsenalu :). Od momentu, w którym "zdemolował" na Estadio Santiago Bernabeu Robinho, w pamiętnym meczu wygranym przez The Gunners 1:0. Chłopak o wielkich możliwościach. Jeden z niewielu skrzydłowych na świecie równie mocno zorientowanych na grę do przodu jak i do tyłu. Chyba najlepiej wyprowadza piłkę w kontrataku ze wszystkich graczy Arsenalu (co pokazał wczoraj przy 2 bramce). Niesamowicie silny, dobrze się zastawiający. Prędzej on sam z siebie straci piłkę niż ktokolwiek mu ją zabierze :). Zupełnie nie rozumiem większości fanów Arsenalu, którzy uważają Iworczyka za gracza na miarę polskiej 3 ligi a nie Arsenalu :]
... myślałem, że na więcej cie nie stać, ale widzę się myliłem.
Powieści s-f teraz piszesz ?
Teraz nadchodzi nowa era, i pozostanie wam tylko zaglądanie do archiwum i podniecanie się historią kilku pucharów które zdobyliście.
Wiem że dobrze o tym wiecie, że zanosi się na to że Arsenal zdominuje piłkę w Europie i na wyspach w najbliższym czasie, dlatego póki można wytykać ten brak trofeów czynicie to przy każdej możliwej okazji. Jest to też pewnie pokłosie tego, że wasze ukochane drużyny tak często grają zwykłą padlinę.
Na początku zaznaczam, że sam bym sobie taki scenariusz życzył, jednak swój rozum mam.
Zapytałbym, czy to nie jest prowokacja z twojej strony, ale zapytałem o to przy sprawie z Eboue i dyskusja się ciągnęła też kilka stron, więc ufam, że na serio piszesz i nie trzeba już tego uzgadniać.

Jak żeś doszedł do tego, że Arsenal zdominuje piłkę w Europie i na wyspach ? Co o tym zdecydowało ?
Co cię tak mocno przekonuje ? Nasza silna defensywa, czy postać najlepszego DM'a na świecie ? Czy może postawa Eboue na skrzydle ?

Co to za pisanie, że niedługo największym klubom na świecie zostanie tylko podniecanie się historią ?
W ostatnich latach Barca, Real, United [niestety], Inter, odnoszą spore sukcesy ... Arsenal niestety nie, więc skąd ta pewność ?

rkoeman też mógłby już się do specjalisty udać ze swoim problemem odnośnie "kradzieży" bo jak nie na forum to w komentarzach próbuje wmówić wszystkim, że Wenger to złodziej. Za to wczoraj zresztą 2 wp wpłynęły na konto.
Wenger nie działa do końca fair, ale nie działa niezgodnie z prawem. Dlatego złodziejem nie jest. I takie nazywanie go będzie karane.

Co do porównania Xavi vs Cesc.
Po pierwsze Xavi jest starszy i ma więcej sezonów na wysokim poziomie, po drugie - mają inne zadania na boisku i dlatego też nie powinno się ich porównywać. Zarówno Cesc, jak i Xavi są kapitalnie ważnymi osobami dla swoich drużyn. I tyle ode mnie.

Wypocin niejakiego Pubusia komentował nie będę, bo niedługo może nie mieć okazji odpisać i nie byłoby to do końca fair.

Wróć do „Anglia”