Mogę po raz kolejny napisać, choć nie wiem czy to coś da, bo jesteś strasznie przewrażliwiony na tym punkcie. Ciągłe pretensje na forum, w komentarzach [nawet nie wiadomo do kogo skierowane, do kibiców ?] ... bardziej cię to interesuje chyba niż dobra forma Barcy, bo w temacie Barcy praktycznie cię nie widać, a o Cescu w kółko od kilkunastu miesięcy marudzisz, tak jakby to coś miało pomóc. Liczysz, że wszyscy będą na Wengera krzyczeć "złodziej !!" ? Wtedy się lepiej poczujesz ?
W ogóle najaktywniejszy jesteś w temacie Realu - twoje święte prawo
Co do pogrubionego fragmentu z początku posta - Wenger nie gra fair wykorzystując luki w prawie hiszpańskim. Ale to bardziej wina tego prawa. Ma możliwość, więc korzysta. Nie jest złodziejem, tak jak ty to przedstawiasz w swoich postach/komentarzach, bo działa zgodnie z prawem.
Nie sugeruj mi, że moim zdaniem wszystko jest cacy. Też tego nie pochwalam do końca.
Na co liczysz w ogóle ? Że przekonasz kogoś, aby nie kibicował Arsenalowi, bo Wenger ci się nie podoba ? Że kibice Arsenalu mają przepraszać za to co Wenger robi ? Mamy się wstydzić za niego ?
P.S. tak, użytkownik dostał wp. Możesz być spokojny.