Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 28 paź 2008, 14:51

Nie napisałem, że wszystko było OK, więc mi tego nie sugeruj. Od lat przy okazji tej sprawy piszę jedno i to samo. Jeśli więc moje zdanie na ten temat by cię interesowało, to byś już je znał.
Mogę po raz kolejny napisać, choć nie wiem czy to coś da, bo jesteś strasznie przewrażliwiony na tym punkcie. Ciągłe pretensje na forum, w komentarzach [nawet nie wiadomo do kogo skierowane, do kibiców ?] ... bardziej cię to interesuje chyba niż dobra forma Barcy, bo w temacie Barcy praktycznie cię nie widać, a o Cescu w kółko od kilkunastu miesięcy marudzisz, tak jakby to coś miało pomóc. Liczysz, że wszyscy będą na Wengera krzyczeć "złodziej !!" ? Wtedy się lepiej poczujesz ?
W ogóle najaktywniejszy jesteś w temacie Realu - twoje święte prawo ;) tylko to pokazuje jaki cel ci przyświeca. Ale jak mówię - twoja sprawa, każdy ma swoje priorytety [niestety].

Co do pogrubionego fragmentu z początku posta - Wenger nie gra fair wykorzystując luki w prawie hiszpańskim. Ale to bardziej wina tego prawa. Ma możliwość, więc korzysta. Nie jest złodziejem, tak jak ty to przedstawiasz w swoich postach/komentarzach, bo działa zgodnie z prawem.
Nie sugeruj mi, że moim zdaniem wszystko jest cacy. Też tego nie pochwalam do końca.
Na co liczysz w ogóle ? Że przekonasz kogoś, aby nie kibicował Arsenalowi, bo Wenger ci się nie podoba ? Że kibice Arsenalu mają przepraszać za to co Wenger robi ? Mamy się wstydzić za niego ?

P.S. tak, użytkownik dostał wp. Możesz być spokojny.

Wróć do „Anglia”