Re: Euroliga

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Euroliga

Post autor: Yukasz » 28 paź 2008, 15:45

czeher pisze:szykuje sie w sumie wielki hit w tej serii Barcelona - PAO .... w sumie Barca fajerwerkowo wyglada a kurs 1,65 na nich to istne zaproszenie do gry ... myslisz podobnie ??
Ja wiem czy zaproszenie :think: Ja tam zaroszony się nie czuję :lol: PAO też jest silne a Barcę imo stać jeszcze na więcej niż to co grają obecnie. Ale fakt, są bardzo mocni i są faworytem. Powinni wygrać choć myślę że dopiero się rozpędzają.
czeher pisze:do tego Fenerbahce - Alba ?
Znaczy chodzi Ci o Turków zapewne. Widzę że kurs niski bo średni to 1,27 :roll: No Fener z pewnością jest faworytem ale Alba też jakaś słaba nie jest i w Niemczech znowu wyrastają na dominatora. Ciężko mi powiedzieć co obie ekipy obecnie sobą prezentują bo najzwyczajniej w świecie nie miałem okazji ich oglądać. W poprzedniej kolejce Turcy ponoć nieźle prezentowali się na tle TAU a Alba pokonała raczej średnią Romę. Ja bym chyba wolał zagrać TAU. Jak nie zlekceważą Olimpiji która znowu jakby była z innej bajki (oni w porównaniu z większością drużyn są jak taki Reksio czy Bob Budowniczy w kreskówkach Walta Disney'a :lol: ) i Słoweńcy nie będą mieli dnia Muchy... znaczy konia to wygrają. Chociaż zeszłoroczne mecze dały do myślenia :lol:
Jeszcze pewniejszy jest Olympiakos z Malagą. Kurs 1,25. Malaga długo w ostatniej kolejce męczyła się z Joventutem który i tak jest słabszy niż rok temu a dodatkowo kontuzjowany jest Rubio. Zaś Grecy mają inne cele w tym sezonie i to te najwyższe.
Logan pisze:Wczoraj Asseco Prokom Sopot ( :] ) zaskoczył pozytywnie
Czyli cały Prokom. Niemal cały skład wymieniony, inny trener a Prokom znowu zaskakuje i w Sienie dzielnie walczyli. Gdyby jeszcze trafiali z łatwych pozycji i nie popełniali głupich błędów to Montepaschi musiałoby się sporo napocić aby odnieść zwycięstwo. A Prokom jak to Prokom od ładnych zwycięstw czy porażek potrafią przejść do brzydkich i nieoczekiwanych... także porażek :P Ważne aby wygrywali to co mają wygrać czyli przede wszystkim z Żalgirisem i Nancy. Wygrane z pozostałymi ekipami szczególnie na wyjeździe byłyby sensacjami i raczej nierealne. U siebie zawsze mogą mile zaskoczyć. I co najważniejsze to to że nie przegrali meczu jeszcze w szatni jak to im się czasem wcześniej zdarzało.

Wróć do „Inne sporty”