Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: rkoeman » 28 paź 2008, 20:10

brylancik pisze:Już ktoś kiedyś sprawdził statystyki (bodajże RealFan, chociaż pewien nie jestem) i wyszło że te wszystkie statystyki tumana są z dupy wzięte. EOT

2 wp // fieldy

gratuluje poziomu :beer: kolejny nastepny

moglbym zrobic skana ale jest jeden problem - nie bede specjelnie jechal do centrum miasta by jakiemus dzieciakowi udowodnic to co mam przed soba. bo i po co?

te statystyki mozna znalezc tak czy siak w necie - na stronie marci czy as'a. wystarczy chwile pomyslec. przypomne tylko ze statsy z sezonu biezacego sa aktualizowane z opoznieniem i werfykowane przez firme ktora obsluguje 3 najwieksze ligi w europie (mam zrobic skana czlowieka ktory zalozyl te firme? bo przypadkowo tak sie sklada ze go znam)

moze zrobie tez skana samego siebie bo byc moze nie pisze tego ja?

co jeszcze mam zrobic by was zadowolic? :lol:

to wy nie macie argumentow by walczyc z tym co podalem i watpienie w nie wydaje sie brakiem jakiejkolwiek mozliwosci obrony czy argumentow. tak sie bawimy? teraz trzeba pokazac skany, kwity, odciski palcow, etc, etc?

na stronie marci macie wszystko. wystarczy wejsc w podstrone danej druzyny, wybrac statystyki i jest kilka ostatnich sezonow - kolejka po kolejce

na stronie platnej jest tego wiecej. i nawet wkleilbym screena gdyby nie poziom riposty brylancika. tyle ze akurat wiekszosc statsow xaviego jest ogolnodostepna - trzeba tylko chwile pomyslec

koncze ten przydlugi offtop jeszcze raz gratulujac brylancikowi i kilku innym :D ubawiliscie mnie :D

ps - fieldy, ja zdaje sobire z prawe ze prezentujesz odpowiedni poziom i rozumiesz wiele sprawe dlatego nie pisalem tego wylacznie do ciebie a ogolnie. sprawca ceca nie byla tak elegancka jak niektorzy chca widziec - luka w przepisach i gotowe. stad cale zamieszanie o odszkodowanie.

wkurza mnie tylko jedno - uporczywe powtarzanie przez dziennikarzy jak to wenger (bardzo dobry trener - nie neguje tego) odkryl talent cesca. i jak barca sie nie poznala na tym pilkarzu. wole jak dziennikarze opisuje fakty

ps2 - o moim zestawieniu ktore obiecalem w innym temacie pamietam i sie pojawi. bo mysle ze zaciekawi to wiele osob

ps3 - dyskusja z niektorymi nie ma sensu bo tylko zasmieca sie temat w ktorym chca dyskutowac kibice arsenalu. niestety czasem nie mozna przejsc obojetnie obok pewnych bzdur

ps4 - hanni, wystarczy ze zobaczysz sobie gole barcelony z tego sezonu z samej ligi by zobaczyc ile xavi ma asyst :) nie jest to trudne. gole sa powszechnie dostepne

Wróć do „Anglia”