Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 28 paź 2008, 20:34

To ja zaskoczę wszystkich, ja wierzę w te statystki :P oglądam Barcę dość często i wiem jak gra Xavi, dlatego to nie są jakieś liczby z kosmosu, czy też liczby, które są trudno do wyobrażenia. Na chwilę obecną Xavi to jeden z najlepszych graczy w europie [nie wiem co się dzieje w ligach Azji, czy Afryki ] de facto chodzi o świat - ale to tak na marginesie :lol:
rkoeman pisze:sprawca ceca nie byla tak elegancka jak niektorzy chca widziec - luka w przepisach i gotowe. stad cale zamieszanie o odszkodowanie.
chodzi ci o to, że Wenger lubi sobie z rodzicami danego gracza podyskutować i przekonać ich, że w Arsenalu będzie miał łatwiej ?
Opłacenie szkoły/lokum/życia dla zawodnika, czy ewentualnie dla jego rodziny ?
Wiadomo, że jakoś musiał przekonać piłkarza [w tym wypadku Cesca] do przeprowadzki.
rkoeman pisze:wkurza mnie tylko jedno - uporczywe powtarzanie przez dziennikarzy jak to wenger (bardzo dobry trener - nie neguje tego) odkryl talent cesca. i jak barca sie nie poznala na tym pilkarzu. wole jak dziennikarze opisuje fakty
piszesz w tej chwili o polskich/angielskich pseudo dziennikarzach, czy może hiszpańskich ? O hiszpańskich nic nie wiem [nie słyszałem] ... natomiast ci z brukowców angielskich lubią pisać bajki ... ale chyba się nie przejmowałbyś opiniami tych z Anglii :think:

Wróć do „Anglia”