Sporą kase, jak dla kogo, Wenger mial pdobono po 80 czy 70 mln, a sprzedał go za mniej niz Charlton Benta. Hleb takze nie kosztowal kokosów, a nie jest gosciem, ktory napewno jest zuzyty.Hanni pisze:Pójdzie Wtedy gdy się do końca wyeksploatuje. Tak jak to było z Henrym czy Saszą. Oddaliśmy Wam dwie zużyte armaty, za sporą kasę W zamian mamy 2 o klase lepszych w tym momencie piłkarzy.
Co do tego Xaviego i Cesca, nie myslałem, że cos takiego z tego sie urodzi. osobiscie nawet nei chodzilo mi, że to sa podobni pilarze, zeby ich porownac, czy uznac kto jest lpeszy. Xavi do niedawna jeszcze grał w cieniu Deco i wtedy był możgiem Barcy, teraz jest jej prawdziwym liderem. Sam mialem wątpliwości, co do tego jak bedzie sobie radzil, ale to co pokazuje w tm roku to jest masakra. Ma genialne podanie, ktore prezntuje w barcelonie i reprezentacji.
Do do kradzieży, jasne, ze kibic Arsenalu tego tak nie nazwie, bo i dlaczego, prawo na Wyspach na to pozwala. Gdyby było inaczej nigdy pewnie kibice Arsenalu nie widizeliby Cesca w koszulce Kanonierów. Takze jestem daleki od zdaniea, że pozostanie Gabregasa w Barcelonie moglo niekorzystnie wplynac na jego rozwij, bo w arsenalu dostał szybko szanse. Ryj jak i teraz Pep daja szanse zawodnikom niezaleznie od wieku. Nie widze wtym momencie zadnej stycznosci z Flaminim, gosciem, ktoremu konczl sie kontrakt.