Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: MENDEZ » 30 paź 2008, 23:46

Obrazek

Jak widać na Puchar UEFA jestem już przygotowany :jupi:

Mam nadzieję, że na mecz z AS Nancy trafimy z formą. Ostatnie spotkanie ze Śląskiem (1:1) czy Odrą w PP (1:0) do najlpeszych zaliczyć nie można :? . Może już jutro z Odrą znów zagra Ivan Turina, który w meczu PP bronił bez zarzutu. Co prawda Lechici wygrali tylko 1:0 i to strzelając w 90+1' (Djurdjevic) ale przewagę mieli bardzo wyraźną... szczególnie jak graliśmy w 10 :wink:. Ale zdecydowanie trzeba poprawić grę na skrzydłach, szybkie zmiany ciężaru gry na całym boisku oraz skuteczność strzałów jak i ostatniego podania.

Nowe oświetlenie jest oczywiście gorsze od starych jupitrów i choć jest ich sześć to mają minimalną moc - 1400 luksów. Boisko miejscami (szczególnie przy liniach końcowych jest nieco zaciemnione a trybun nie widać wcale :x Co napewno odbije się na jakości opraw... no może po za wyjątkiem rac (nie mylić z serpentyną :rotfl: ).

Jak wiadomo już ze Śląskiem do użytu była oddana II trybuna z nowym 3 poziomem :wink: Niestety nie miałem jeszcze okazji zobaczyć jak widac z takiej wysokości mecz bo nie chciało mi się wyjść z kotła. Po meczu na forum Lecha zaczęto panikować o tą trybunę, że za mocno na niej buja i co niektórzy tak spękali, że schodzili na 2 poziom :lol: Podobno trybuna pracowała zbyt mocno niż powinna a przecież kompletu nie było a z 3 poziomu i tak nikt nie skakał. Ciekawe co będzie na Nancy, jak wszyscy zaczą skakać :P Chciałem chciaż sprawdzić próbkę tego na PP ale na 3 poziom wejść nie można było :?

A jeszcze jedno... teraz nie ma na Bułgarskiej sektoru dla gości ale na PU goście być po prostu muszą, więc obok kotła powstanie mała trybunka dla gości (ok 200 z Nancy i 100 z Deportivo).

Hej LECH :!:

Wróć do „Polska”