Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Hanni » 01 lis 2008, 20:02

Nie wiem sam, co mam o tym myślec. Powoli wracają do mnie myśli z tamtego sezonu czyli: 'Wenger WEG'. Przecież to tak byc nie może. 99%, że w tym sezonie Mistrzostwa nie ugramy. Nie w takim stylu, to jest Arsenal, to jest Arsenal który przegrywa ze Stoke, który przegrywa z ostatnim w tabeli Tottenhamem. Strach pomyślec co będzie z Chelsea, United czy z Liverpoolem.

Wielu ludzi tutaj zachwycało się meczami naszej drużyny w tym sezonie. Szczególnie po meczu z Fenerbahce. Ja się wtedy nic nie odzywałem.
Gracze ze Stambułu, gdyby wykorzystali swoje sytuacje mogli też nam zapakowac niezły bagaż bramek.

Aż serce się kraja, jak widzę jaką padakę gramy. Theo wyrasta nam na gwiazdora, ale jak nasz coach będzie go tak często sadzał na ławce z byle powodu, to długo na Emirates nie pogra... Potrzebujemy kilku doświadczonych graczy i to na gwałt. Nie można grac takimi młodzianami w pomocy! Jest kasa, jest stadion, jest młodzież... w czym w Arsenalu tkwi problem?

Czy my chcemy zostac drugim Ajaxem Amsterdam? Wychowac kilka gwiazd, a potem odsprzedac je do Barcy?

Wróć do „Anglia”