Jak to nie? Jest przecież Baptista który wszędzie grac potrafi - tak mawia wielki Spall(L)oczkerson pisze:Roma popełniła wielki błąd że nie sprowadziła nikogo kto by był wstanie zastąpić takiego Manciniego jakiego kiedyś oglądało się z wielką rozkoszą... Inna sprawa że tych błędów jest znacznie wiecej (gdzie jest snajper? wzmocnienia obrony klasowymi zawodnikami?
...ujowymi? Znasz gorsze słowa? Mamy nazwiska które wcisnęli nam rywale bo sami ich nie chcieli a nasz nieudolny zarząd dał się zrobić w konia. Kasy w cale tak mało nie wydaliśmy ale sprowadziliśmy popierdółki a nie grajków(L)oczkerson pisze:jakimi wzmocnieniami się Loria, Riise, Baptista?
W tamtym roku nawet jak grał Mancini to przechodził obok meczu i wyglądało to jakbyśmy grali w 10 więc nikt po nim nie płacze. Mówię że nic by nie zmienił to nic by nie zmienił(L)oczkerson pisze:Owszem Mancini gra teraz beznadziejnie i tak po prawdzie dokładnie tego się po nim spodziewałem kiedy przechodził do Interu, natomiast faktem jest że skrzydła Romy się totalnie posypały
I tysiąc innych, grał taka padakę że śmiało mogli Kaczyńskiego wprowadzić i gorzej by nie było. Czego się nie dotknął to zjebał. Wiele waszych akcji szło jego stroną itp(L)oczkerson pisze:Owszem błąd popełnił Riise przy golu Marchionniego
Dobra, bez odbioru. Sorry ale nie chce mi się gadać w tym temacie. Jak napiszesz to pewnie mi niedługo przejdzie i odpisze.