Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 01 lis 2008, 23:21

(L)oczkerson pisze:Roma popełniła wielki błąd że nie sprowadziła nikogo kto by był wstanie zastąpić takiego Manciniego jakiego kiedyś oglądało się z wielką rozkoszą... Inna sprawa że tych błędów jest znacznie wiecej (gdzie jest snajper? wzmocnienia obrony klasowymi zawodnikami?
Jak to nie? Jest przecież Baptista który wszędzie grac potrafi - tak mawia wielki Spall :roll:
(L)oczkerson pisze:jakimi wzmocnieniami się Loria, Riise, Baptista?
...ujowymi? Znasz gorsze słowa? Mamy nazwiska które wcisnęli nam rywale bo sami ich nie chcieli a nasz nieudolny zarząd dał się zrobić w konia. Kasy w cale tak mało nie wydaliśmy ale sprowadziliśmy popierdółki a nie grajków :roll: Jak się okazuje rozeznanie na rynku transferowym mamy obecnie zerowe :evil:
(L)oczkerson pisze:Owszem Mancini gra teraz beznadziejnie i tak po prawdzie dokładnie tego się po nim spodziewałem kiedy przechodził do Interu, natomiast faktem jest że skrzydła Romy się totalnie posypały :roll:
W tamtym roku nawet jak grał Mancini to przechodził obok meczu i wyglądało to jakbyśmy grali w 10 więc nikt po nim nie płacze. Mówię że nic by nie zmienił to nic by nie zmienił :P
(L)oczkerson pisze:Owszem błąd popełnił Riise przy golu Marchionniego
I tysiąc innych, grał taka padakę że śmiało mogli Kaczyńskiego wprowadzić i gorzej by nie było. Czego się nie dotknął to zjebał. Wiele waszych akcji szło jego stroną itp

Dobra, bez odbioru. Sorry ale nie chce mi się gadać w tym temacie. Jak napiszesz to pewnie mi niedługo przejdzie i odpisze.

Wróć do „Włochy”