Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 02 lis 2008, 3:17

(L)oczkerson pisze:Pewnie że tak (tu zawsze się zgadzaliśmy bo ja też nie widziałem Manciniego w Romie po ostatnim sezonie), ale potrzeba było kogoś kto by zajął jego miejsce i zaczął grać tak na skrzydle jak Mancini za najlepszych czasów w Romie.
No trzeba było tylko że nikt nam skrzydłowych nie chciał wcisnąć więc braliśmy kogo dawali :roll: Przed sezonem było wiadome że ten skład do taktyki 4-2-3-1 nie pasuje bo skrzydłowych mamy za mało a jak już byli to ich wypożyczaliśmy. Jeszcze jakby Vucinic prezentował zeszłoroczny poziom a Menez był jego zmiennikiem to po lewej stronie nie byłoby tak źle. Tylko że tu należy podziękować Łysemu za przygotowanie drużyny. No a z Taddeim to już rok temu było widać że najlepiej nie jest a ci idioci sami go zostawili na tej pozycji i to w dodatku gdy w sezon wchodził z kontuzją :roll: I tak, już w meczu o SP z Interem bodajże Perrotta grał na prawym skrzydle, a później było takie kombinowanie jak Okaka czy Julio 'wizjoner Spall twierdzi że on może grać na każdej pozycji' Baptista w tym samym miejscu :roll: Wiec brawo zarząd :beer:
(L)oczkerson pisze:Co do Riise to przemyślałem i przyznaje racje. Machionni, Grygera, Amauri czy Del Piero jeździli po nim jak po łysej kobyle.
Widzisz że potrafisz :P Ja oglądajac mecz do 70' (dłużej się nie dało) naliczyłem jedną jego udaną interwencję i to w II poł. A tak to albo Wasi wkręcali go w ziemie, albo nie potrafił przechwycić piłki, albo w ogóle na pałę wybijał i zamiast normalnie podać kończyło się stratą. Raz to nawet pod bramka wybił wyżej niż dalej :lol: Zabawny był też moment gdy Menez stał z lewej strony i aż prosił aby Riise podłączył się do ataku bo nie miał komu podać :roll: W ogóle on po Lorii ma najgorsze noty licząc średnią ocen ze wszystkich meczów u wszystkich oceniających portali. Dodatkowo ktoś z Rzymu mówił że służy mu włoska kuchnia bo ponoć brzuszek się pojawił :roll: Jak go zobaczyłem w wyjściowym składzie to wiedziałem że dobrze być nie może.
Tak też sobie myślę że skoro imbecyle pracują w Romie i odpowiadają za transfery to lepiej ich zwolnić a o zdanie poprosić jakiegoś kumatego kibica jak Ty, ja czy kilku innych :lol: Pamiętam jak przed sezonem jakiś kibic Liverpoolu twierdził że Riise od jakiegoś czasu gra piach i nie wróżył mu wielkiej kariery gdy Romaniści widząc go sporadycznie cieszyli się z transferu. To samo tyczy się Baptisty o którym kibice Realu lepiej wiedzą na jakiej pozycji on w miarę normalnie gra widząc każdy mecz drużyny. A taki Spall który tylko marszczyć czoło potrafi sobie ubzdurał że on jest wszechstronny i ustawia go gdzie mu się podoba.

Co do meczu jeszcze to Wy też w I poł pokazaliście że wielu ogniw wam brakuje i do wielkiej formy wam daleko bo coś tam próbowaliśmy zrobić i nawet pachniało dla nas golem. Ale już w II po stracie bramki całkowicie się poddaliśmy i choćby dlatego jak to ma miało miejsce w Tottenhamie potrzebna jest zmiana na stanowisku trenera. Nawet Czesio Michniewicz albo i ten Czesio z kreskówki powinien zamienić Spalla a ten zdupiać jak najdalej z Rzymu. Ta drużyna jest już skończona a w dodatku treneiro gra tą samą taktyką bo kiedyś ona zdawała egzamin więc musi być dobra :roll: Po prostu ręce już opadają :evil:

Wróć do „Włochy”