Re: LM Grupa H (Real, Juventus, Zenit, BATE)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Re: LM Grupa H (Real, Juventus, Zenit, BATE)

Post autor: Kluchman » 05 lis 2008, 23:03

guti - no co za przypadek, ze tego pilkarza po kazdym jego wystepie w tym sezonie chetnie bym odeslal na trybuny. swietnie podawac do rywali umial zawsze, teraz nie tylko podszkolil te umiejetnosc, ale jeszcze nie umie posylac podan kluczowych. a to co dzisiaj zrobil przy pierwszej bramce :lol: i jeszcze stanal jak ta dupa wolowa [']

druga bramka tez pozostaje dla mnie jedna z nierozstzygnietych zagadek dziejow. takie ustawienie muru to nawet na okregowce nie przystoi [']

ale co ja bede narzekac. nie dosc, ze czas ostatnio mam tylko zeby ograniczac sie do pisania o meczach, to jeszcze sie bede frustorwal... niedopuszczalne!

a zatem poza gownianym wynikiem widzialem w tym meczu naprawde dobrze grajacego drenthe. szkoda, ze nie bylo drugiego takiego po przeciwnej stronie boiska to moze jakos daloby rade przebic sie przez 10-osobowy mur z turynu :P

nie bede sie tu zaglebiac w nic wiecej. nawet pozne wejscie higuaina i to nie na srodek ataku przemilcze, podobnie jak zmiany w sama pore. gralismy dzis w pilke, ale nie mielismy amunicji zeby poradzic sobie z grajacym prawie w stylu catenaccio juventusem i jak zwykle musielismy stracic jakas dziwna bramke (mowa tu o tej na 2:0, do cudownych inaczej zagran haza przywyklem).

daleki jestem od dramatyzowania. czekam na przeciwnika, ktory bedzie chcial pokazac bardziej otwarty futbol, albo przynajmniej takiego, ktory nie uczyl sie murowania bramki i strzelania bramek z niczego na polwyspie apeninskim.
Ostatnio zmieniony 05 lis 2008, 23:05 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”