Re: LM Grupa H (Real, Juventus, Zenit, BATE)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: LM Grupa H (Real, Juventus, Zenit, BATE)

Post autor: Yukasz » 06 lis 2008, 0:09

maestro pisze:Amauri też powinien zejść wcześniej
Ranieri widać wolał poznęcać się nad plątającym się językiem Szpaka :lol: Jeszcze zagrali u was Almauri i Amauuuri 8)
Myślałem że Juve przegra ale to Real zagrał wielkie nic, trudno :wink: Brawa dla Juve bo co mieli strzelić to strzelili, trochę sprzyjało im szczęście a poza tym skutecznie zagrali w defensywie. Czasem zabrakło mi Sissoko łatającego dziurę między defensywą a atakiem Juve, ale ogólnie też nieźle. Co do rzekomego karnego z ręką Legrottaglie to mam takie samo zdanie jak maestro. Także sędzia musiał tak uważać bo znajdował się niedaleko całej akcji.
Oddzielny akapit dla Del Piero :rydzyk: - I wszystko jasne. 'Dziadek' od dawna daje radę i brawa od kiboli Realu w pełni zasłużone :P I nawet ja wiedziałem jak Del Piero będzie strzelał wolnego, znaczy miał strzelić w samo okienko kuwa mać :angry2: Nie mogłem się nadziwić co Casillas wyczynia z tym ustawieniem muru :warrior: ...A potem był gol i po zabawie :jupi:

Teraz Zenit gra o życie z Juve które dla podgrzania temperatury w ostatniej kolejce powinno przegrać mecz bo awans i tak już ma w kieszeni. A wtedy o drugim miejscu decydowałoby starcie Real - Zenit :twisted:

Wróć do „Puchary Europejskie”