Przechodząc stricte do tematu meczu to... Samu
Co prawda liczyłem na to, że jeszcze coś ustrzeli w II połowie, ale nie bądźmy pazerni. Zagraliśmy dzisiaj koncertowo i tyle. Szkoda, że Leo nic nie strzelił bo grał równie świetnie i zasłużył na bramki. Niestety Henry dzisiaj TRAGICZNA skuteczność. Po pierwszej połowie napisałbym, że tragiczna gra, ale ostatecznie udało mu się strzelić gola i zaliczyć asystę przy bramce Eidura. Ogólnie jednak Titi dzisiaj zmarnował zbyt wiele akcji i nie jestem w stanie ocenić go pozytywnie. Podpinam się natomiast pod pochwałami dla Puyola, który dzisiaj łatał wszystko w pięknym stylu.Strzały Alves z rzutów wolnych \o/ Dzisiaj znowu było bardzo blisko. Mam nadzieję, że wszystkie wolne z dalszych odległości będzie wykonywał Dani bo widać, że ma patent na takie uderzenia.
Generalnie nie wiem czy jest sens rozpisywać się bardziej. Kto oglądał ten wie jak było a kto nie oglądał ten niech sobie wyobrazi, że ten wynik to minimalny wymiar kary bo powinniśmy strzelić jeszcze więcej bramek (niewykorzystane okazje + błędne decyzje sędziów).