a w ogóle do PN mam ogromny sentyment, czytam ją , ho ho, jakieś 8-9 lat, mam nawet jeszcze kilka numerów z 1997 roku, takie z czarno-białą wkładką, bodajże "AS-aktualności i statystyki", zbierałem to w segregatorze
miałem też krótki romans z Bravo Sport, jak weszło na rynek to chyba przez pierwszy rok kupowałem wszystkie numery...ale w 5 klasie podstawówki byłem, to mnie tłumaczy. jakoś wtedy popełniłem też kilka numerów jeszcze Mega Sportu, dla plakatów oczywiście
oprócz tego czytuję tygodniki: Wprost, Przekrój, czasem Newsweek (jak wszedł do Polski byłem nim zachwycony, teraz przeszło), rzadko Politykę
codziennie czytam też Metropol lub Metro, często gazetkę Media Markt, czsem Wyborczą
poza tym czasem Focus (ale za dużo tam pierduł, coś na kształt Bravo Sport tyle że o nauce iświecie), Auto Świat, Komputer Świat, Świat Nauki, Polska Zbrojna.......chyba tyle
a skąd na to wszystko kasa myślicie - większość gazet kupuję na stoiskach z tanimi gazetami, taki Natinal Geographic np. nie zdezaktualizuje się po miesiącu, a jest o ponad połowe tańszy. trochę inaczej jest z tygodnikami typu Wprost czy PN, ale poślizg tygodnia nie jest taki straszny, a informacje i tak mam w necie, po prostu lubie mieć to na papierze, no i w pociągu, autobusie czy na wykładzie nie mam dostępu do sieci, heh. a PS tata mi przynosi
jak tak patrzę to oczytany jestem