mam identyczne spostrzezenia co do Marco.on sie w miare dobrze rozumie z Pato.wczoraj mimo iz zmarnowal wedlug mnie 2 setki plus kilka takich jak to anglicy nazywaja "half chance".Marco kilka razy ladnie przedryblowal obronce lub dwoch i wygral mase glowkowych pojedynkow(miedzy innymi wypuscil Kake sam na sam).Marco nie jest typowym lisem pola karnego.narazie nie strzela tyle ile by mogl ale w przeciwienstwie do Gilardino robi spore zamieszanie w szeregach przeciwnika.jeszcze niech na skutecznoscia popracuje to bedzie swietnieMecz "oglądałem" więc to co mi się udało zauważyć, to Boriello powinien grać z 2 napastnikiem, w ogóle to nasza gra od razu wygląda lepiej gdy mamy 2 napastników. Kolejny raz gdy gramy dwójką strzelamy bramki, ale następne mecze i tak zaczynami jednym
jeszcze do Dinho troche.rewelacyjnie nie gra ale tego chyba nikt sie nie spodziewal po takiej przerwie jednakze jest naszym najlepszym strzelcem i po tym poznaje sie tych najlepszych ze nawet w slabszej formie sa w stanie cos zrobic.wczoraj mialby rowniez asyste gdyby Borriello nie przesrzelil z najblizszej odleglosci