Znowu Żydzi?piwus pisze:Dlaczego? Druga strona Błoń i wszystko jasne
Eliot Ness pisze:ajtowy
Eliot Ness pisze:bedzie grubo.
Eliot Ness pisze:trueschoolowiec
Eliot Ness pisze:prawilnych uliczników
Eliot Ness pisze:hejtowana
Świat jest naprawdę zabawny. Ja i Eliot Ness jesteśmy z tego samego kraju, podobnej grupy wiekowej (młodzież) itd. ale mimo wszystko absolutnie nic z tego nie zrozumiałem, po prostu 0.Eliot Ness pisze:skipuje
Ale, ale młody ziomalu smutek zwalcz i strach, przecież na tym piachu za dwadzieścia lat…
Powstanie pomnik Ww10s!
Koleś znany jako Wuwunio (also known as Kapitan Kajdan dziwko!) gościł już na naszym skromnym forum w zacnym kawałku:
Klasyk gungsta rapu!
Lecz dopiero niedawno odkryłem, że to nie pojedynczy wyskok, ale cała seria świetnych kawałków, które są idealną alternatywą dla naszego, coraz bardziej nędznego hip-hopu z cyklu „jestem parkingowym na tym parkingu, pierwszy parkingowy nie było jeszcze monitoringu”
Nie banalne, odkrywcze, zaskakujące rymy, których nie powstydzili by się najwięksi poeci świata, mocne bity i gorące tematy. Tego nie można przegapić.
Teraz już wiem kto jest królem naszego rapu:
Ww10s - My się nie pierdolimy (po prostu moc - ganksta połer)
Ww10s - Luk Skajłoker Był Raperem (Gwiezdne Wojny zamasakrowane!)
WuWunio - Hawajskie Koszule (na twojej szyi różaniec sie buja od razu widać, ze nie ma ch..ja
WuWunio - Tańczący z Wilka.. znaczy z Dziwkami (ja bujam portfelem, ty bujasz cyckami - wtedy kiedy rzucam w ciebie banknotami
WuWunio - Oddawaj Zozole (diss ziom!)
WuWunio - Hummer
PS: Najlepsze są komentarze debili, którzy „myślą” że całą twórczość tego gościa trzeba traktować na serio i krytykują go za brak prawdziwości, życia ulicy w tekstach i komercje oczywiście. Te komentarze idoto-ziomków są czasem lepsze niż same piosenki.