Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Post autor: TS borys IFC » 12 lis 2008, 19:46

Odra: Stachowiak - Kłos, Kowalczyk, Dymkowski, Szary - Rygel, Kuranty, Malinowski, Małkowski - Aleksander, Korzym

Wisła: Pawełek - Singlar, Marcelo, Cleber, Brożek Piotr - Baszczyński, Sobolewski, Małecki, Diaz - Boguski, Brożek Paweł

czy to nie smieszne zeby w druzynie mistrza polski w obronie gral niegdysiejszy pomocnik a czasem nawte napastik (co prawda piotrek radzi sobie na lewej obronie wiec tu najmniejszy problem)a w pomocy dwoch obroncow, defensywny pomocnik i napstnikopomocnik? jeszcze brakuje tylko tego zeby niedzielan stanal na bramce. temu zespolowi trzeba wzmocnien i uzupelnien skladu. kilka kontuzji i nie mamy druzyny. na polska lige to moze jeszcze wystarcza, choc nie zawsze bo przyjedzie taka legia czy lech i mamy problem. pozwolilismy tym druzynom zblizyc a byc moze nawet przerosnac nas kadrowo. wiem ze mi sie latwo mowi "panie cupial rzuc pan kase" ale czy naprawde nie da sie znalezc jakiegos sposobu na polepszenie naszego skladu? POLEPSZENIE a nie zbieranie zlomu ktory stanowia pilkarze z karta w reku typu stanko svitlica albo inny szrot. w polskiej lidze jest na pewno kilku utalentowanych graczy poza tym mozna poszukac za granica. i mam nadzieje ze dzialacze nie beda sie balli wylozyc wieksza sumke bo niestety ale troche zacofalismy sie kadrowo. jeszcze nie jest tragicznie ale lepiej zapobiegac niz leczyc

Wróć do „Polska”