Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post autor: franz » 13 lis 2008, 17:25

cloner pisze:Trzeba kupić kogos nieznanego, a zeby ten okazał sie strzałem w '10'
Nieznanego?

Cloner to jest Legia Warszawa, a nie Polonia Bytom.

Z całym szacunkiem, ale od szperania i selekcjonowania to są włamie takie kluby jak Polonia Bytom. My walczymy o najwyższe cele na wszystkich frontach, jesteśmy, byliśmy i będziemy wielkim klubem. Nie mamy czasu na selekcjonowanie anonimowych grajków i czekanie na strzał w dziesiątkę. Możemy co najwyżej taką wyszperaną, wstrzeloną w 10 gwiazdeczkę od Was wykupić. Tyle.

Z "nieznanych" to możemy rozwijać tylko młodzież i jak nam to wychodzi to chyba widać.
cloner pisze:Jedni grać nie potrafią, inni nie potrafią pisać. Zarówno jednych, jak i drugich trzeba krytykować i nauczać.
E tam. Nie to, że nie potrafią tylko liceum, gimnazjum, lekcje języka polskiego i dyktanda skończyli już dawno, a teraz za nich prace piszą google.com, a błędy poprawia Word. Tak samo jest z tymi piłkarzami. Oni też coś tam potrafią, ale rzucono ich na głęboką wodę. Taki klub jak Legii nie powinie w ogóle zatrudniać kopaczy pokroju Mikela Arruabarreny i nie było by problemu.

A nauczanie Ci nie wychodzi tyle razy mnie poprawiałeś i nic z tego. Naczelny ortograf pilka.pl z Ciebie marny.
Bienias pisze:W koncu Legia kupowala za podobne pieniadze juz wielu partaczy jak np: Grzelak.
I Giza 0,5 mln euro.
cloner pisze:Teraz Legia gra ze Slaskiem i nie wyobrazam sobie innego wyniku, anizeli zwyciestwo gospodarzy.
Mam tak samo.

Wróć do „Polska”