Jak dla mnie zależność między jakościa i ilością jest dość spora. Fabian będzie grał więcej = Fabian będzie bronił jeszcze lepiej. Chociaż fakt, taka obrona może mu się już nie przytrafić, ale oby miał jak najwięcej okazji do wykazania się.PubuśBubuś pisze:Ale tu nie chodzi o ilość, tylko o jakość. Taka parada nie zdarza się często. Być może już takiej obrony nie będzie miał nigdy.
Jakby mierzyć klasę bramkarza jedną interwencją to Almunia za swoje błędy w meczu ze Spurs powinien już dawno stracić miejsce w bramce. Nie chodzi mi o, to że Fabiański ma z marszu wejść na stałe między słupki, ale z rywalizacji dwóch dobrych bramkarzy może urodzić się coś ciekawego. Oddech Fabiana na plecach dobrze zrobi także Almunii.PubuśBubuś pisze:Oprócz tej parady, było też parę nerwowych sytuacji. Nie powinno się za jedną interwencję czynić kogoś nr.1
Niech się lepiej do końca wyleczy, bo ja miałby zagrać na pół gwizdka w taki meczu to ... no w każdym razie jakby Wenger zdecydował się na parę Vela - Bendtner to byłbym zadowolony. Coś mi się jednak widzi, że wyjdziemy podobnym ustawieniem co na Old Trafford.fieldy pisze:Ponoć Ade ma szansę na występ w meczu z Villą